Milyen anyagból tegyek piros búrát a lámpa elé, ami bírja a hőt, megtartja a fényerőt és piros is marad (azaz nem rózsaszín lesz belőle)?
Azaz:
Van 2 db halogén lámpatest, halogén izzóval, üveg előlappal, és keményen forró is szokott lenni.
alapból mindkettő fehér, de az egyiket pirosnak akarom. Milyen anyagból készült műanyagot tegyek elé, ami nem olvad meg, és nem is át is ereszti a fényt?
(csak mert próbáltam már pl nagyobb ködlámpa piros búrájával, de egyrészt megolvadt, másrészt rózsaszínes lett a fénye, pedig igen sötétpiros eredetileg)
Van ötlet? vagy esetleg csak valami kivágott piros üveg lenne a biztos megoldás?
A legegyszerűbb az lenne, ha raksz bele egy piros égőt.
A hétvégén láttam az Obiban 600ft-ét ha jól emlékszem.
az tuti, na de várj, halogénben is létezik piros?
mert én eddig csak simában láttam színeseket ...
na jó de ne viccelj, hát egész más a foglalt meg minden, nem lehet oda egy sima izzót betenni ...
már kezdtem megörülni h esetleg gyártanak már anyagában színezett üvegből is H1 és H3 izzókat, de ezek szerint mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!