Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miben élhetném ki a kreativitá...

Miben élhetném ki a kreativitásomat?

Figyelt kérdés
rengeteg kreativitás szorult belém, és ha olyan helyzetben vagyok nagyon sokat festegetek, lakberendezek, ötletelek. Most valahogy az utóbbi félévben besavanyodtam, egy kis szobám van egy kollégiumban azt már kidekoráltam de olyan pici h nincs is hely új dolgoknak, annyira szeretnék kreatívkodni mert az vezetné le a feszültségem de nem tudom mibe öljem ezt az energiát? tippek?
2013. máj. 30. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:

ILYENKOR ALAKUL KI A DEPI....Mert a kreatív emberekre ez jelllemző...nem tom..rajzolás,origami,festés,sütés-főzés....

amit tudsz.

2013. máj. 30. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
igen én is kezdek becsavarodni...nem érzem h meglenne a lehetőségem alkotni olyan kicsi a szoba is nem veszek már új dolgokat mert el se férne...
2013. máj. 30. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is imádok minden ilyesmit, először kidekoráltam a szobám, most már ajándékba csinálok mindenfélét a családtagjaimnak, barátaimnak.
2013. máj. 30. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiállítás, gazdagodás... :)
2013. máj. 31. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a gravírozást, süthető gyurmázást! Előbbit én, utóbbit barátnőm csinálja.. Mindkettő leköt, szebbnél szebb dolgokat kreálhatsz. Már az összes poharat kidekoráltam, rendelésre is készítek, és egy ezresbe se került a gravírozó. (egy fejes, nem cserélhető, de a komolyabbak se túl drágák)
2013. máj. 31. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!