Kozpontifutes mennyibe kerulhet egy 100 nm- es hazba? Vegyes tuzelesurol lenne szo, nem gazrol.
Nekünk a szakember kikérte a bolttól az árajánlatot majd én a legapróbb dologtól kezdve a netről különböző helyekről megvettem mindent így spóroltunk :)
A puffert nagyon ajánlom!
Nekünk 180m2 és 1,6 millió volt (csak a réz csövek olyan 500000 körül voltak)
A kazánon nem szabad spórolni és gagyit venni!!!
Nekünk 29-32 KW öntöttvas szigetelt kazán van és 1000l szigetelt puffer.
Mint írtam szakembert kell hívni sőt legalább 4 különböző embertől árajánlatot kérni...egyébként ők tudni fogják,hogy hova mekkora radiátorok kellenek,mekkora kazán stb
Én szerettem volna hőfokszabályzót a radiátorokra és ha nincs puffer akkor ugye ez egy butaság...szóval én kifejezetten mindenbe csak előnyt tapasztaltam a puffernél viszont persze csúszott egy kis hiba a dologba mert nem csőkígyósat vettünk így a használati meleg vizet pláne télen amikor jobban kell,hogy meleg legyen az áramzabáló villanybojler adja...de ezt a hibát még idén ki is javíttatjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!