Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen ajándékot tudok gyorsan...

Milyen ajándékot tudok gyorsan készíteni?

Figyelt kérdés
nemsokára lesz az egyik barátnőm (14) szülinapja, és valami könnyen elkészíthető, egyedi, de mégis szép, igényes ajándékra gondoltam, csak sajnos én és a google kifogytunk az ötletekből... nektek van?
2009. okt. 4. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy szép lakattal zárható emlékkönyvet... :D

Az első oldalára írj be egy kedves verset és rajzolj mellé szép virágokat...

Papírboltban sokféle emlékkönyv kapható, én vettem már a lányomnak "Playboy" mintásat is! (Fekete alapszínű rózsaszín mintákkal.)

2009. okt. 4. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Készits magad ékszert,kereshetsz speciàlis boltban felfüzhetö köveket,gyöngyöket.De akàr varrhatnàl is valamit.
2009. okt. 4. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem írod,hogy pl. tudsz-e varni,festeni stb.Hogy akarnád elkészíteni ?Milyen a barátnőd ízlése,mivel szeret foglalkozni?
2009. okt. 4. 20:48
 4/7 igabcsy ***** válasza:
Vegyél egy nagyon szép üvegpoharat vagy egy egyszínű érdekes formájú bögrét, és üvegfestékkel tedd egyedivé.
2009. okt. 4. 20:50
 5/7 igabcsy ***** válasza:

újra a 20:50-es vagyok.

Még eszembe jutott valami: Én 14 évesen már szerettem az anyukámnak segíteni a konyhában sütni-főzni.

Ha te és a barátnőd is ilyen beállítottságúak vagytok, akkor anyukádtől kérhetsz pár olyan étel étel receptjét, amit Te is és a barátnőd is szerettek, esetleg anyukád vagy a mamád saját sütireceptjét. Ezeket begépeled egy word doksiba, képet kereshetsz hozzá a neten. De nagyon klassz recepteket is lehet készen találni. Azokat csak be kellene másolni.

Ha összejön kb. 20-25-30 recept, akkor A5-ös oldalra oldalanként egyet tegyél. Nyomtasd ki, és vidd el spiráloztatni. Biztosan találsz a környezetedben ahol vállalnak ilyent. kb. 300-400 ft-ért megcsinálják, még elő- és hátlapot is tesznek rá.

Így egy saját készítésű igazi szakácskönyvvel lepheted meg a barátnődet.

Tudom, hogy ez kissé időigényes munka, de hidd el megéri.

2009. okt. 4. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi! ezek tök jók :)
2009. okt. 5. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon szép videót csináltam a legjobb barátnőmnek tavaly!A régi képeinkből, az együtt töltöt nyarakról.És bartók eszter: barátság mélyről ! című zenéjét raktam alá!Megírtam egy dvd-re és elküldtem neki,mert sajna nem lakunk már egymáshoz közel!2 napig bőgött úgy meghatotta, és azóta is mindig megnézzük ha nála vagyok!
2009. okt. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!