Otthon nem lehetne egy ilyen ajándékot készíteni? ( Képet linkeltem)
2010. dec. 8. 21:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem simán.Erős drót alapnak, vékony réz vagy aranyszínű körbetekergetni.Végül egy pár égős karácsonyi izzósor és kész.Én megcsinálnám...:)
2/4 anonim válasza:
vegyél gazdaboltban vagy OBIban körbetekert kötözéshez használt vékony, hajlítható drótot, a vázra aggass karácsonyfa izzókat, vedd ki a színes izzókat belőlük, vegyél arany festék-sprayt, fujdd le az egész hóbelebancot, majd dugd vissza az izzókat(azért kell kivenni, hogy nem legyenek azok is aranyak, arra az időre be kell dugni a helyükre egy kis selyempapírt, hogy az elektromos érintkezők ne festékeződjenek)
Cifrázhatod kis stroboszkóp fénnyel, ami 12 voltos autóalkatrész-boltban kapható fehér villanófény- az Eifel-tornyon is olyan van
3/4 anonim válasza:
Nekünk van itthon ilyenünk, ez nem drótból van, hanem valami papírszerű anyagból van a búra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de ez szerintem fából van. A neve: Rattan karácsonyi gúla
2010. dec. 9. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!