Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » 10eFT-os láncfűrész! Milyen...

10eFT-os láncfűrész! Milyen lehet?

Figyelt kérdés

Az egyik akciós újságban láttam, hogy hirdetnek egy elektromos láncfűrészt 10eFt-ért + adnak hozzá egy láncélező gépet is.

Ez első hallásra nagyon jó üzletnek tűnik, de tartok a gép minőségétől. Van rá okom?

Nem évtizedekre szóló minőséget akarok venni és abszolút kis ház körüli munkákra használnám alkalomszerűen. Pl kertben gallyazásra, vagy vékonyabb lécek, deszkák vágására, stb.

De azt sem szeretném, ha pár használat után megadná magát.

Szerintetek?

2009. okt. 3. 14:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is így voltam hogy majd veszek egy 10 ezer forintos gépet de nem éri meg vágsz vele 5 és dobhatod ki.

Jobban megéri ha veszel egy drágább márkás fűrész és az 10 évig is kitart.

Fateromnak stihl ms 390.es van neki már 5 éve vág vele 40 centis rönköket és semmi baja.

A minőségi cucc drága.

A márkát meg kell fizetni.

2011. márc. 19. 17:02
 12/12 anonim válasza:
Nem érdemes elektromos láncfűrészt venni a kábelek vonszolgatása végett. Plusz az ember be is akadhat a kábelekbe. Én nemrég vettem egy Husqvarna 240e láncfűrészt. Semmi baj nincs vele csak olaj kell neki es megfelelően kevert benzin.
2011. okt. 8. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!