10eFT-os láncfűrész! Milyen lehet?
Az egyik akciós újságban láttam, hogy hirdetnek egy elektromos láncfűrészt 10eFt-ért + adnak hozzá egy láncélező gépet is.
Ez első hallásra nagyon jó üzletnek tűnik, de tartok a gép minőségétől. Van rá okom?
Nem évtizedekre szóló minőséget akarok venni és abszolút kis ház körüli munkákra használnám alkalomszerűen. Pl kertben gallyazásra, vagy vékonyabb lécek, deszkák vágására, stb.
De azt sem szeretném, ha pár használat után megadná magát.
Szerintetek?

Utolsó!
Köszönöm neked is - és természetesen a többieknek is - a választ, de ezzel nem sokat segítettél.
Kb. olyan mintha ezt írtad volna: lehet, hogy jó, de lehet, hogy nem.

Köszönöm!
A Makita azért elég jó márka. Az ára sajnos nem annyira szép. Pont néztem Makita elektromos láncfűrészt is, az kb. 30e-be kerül.
Van egy Makita akkus fúró-csavarozó a családban. Az nagyon jó kis gép! Mondjuk az sem volt olcsó.

A férjem 2 hónapja vett egy fogalmam sincs milyen "márkájú" zöld láncfűrész tizenvalahányezerért.
Mis is csak a ház körülire vettük, gallyazásra, apró lecek elvágására. Nos, a 2. használat alkalmával füstölni kezdett és büdös volt. Visszavittük, bevették, felküldték Bp.-re, 2 hét múlva érte mentünk, újabb otthoni próba, 2. használatnál megint vacakolt. A férjem a jövő héten viszi vissza, hogy cseréljék ki.
Olcsó húsnak híg a leve szindróma.
Ja, nemrég láttam egy láncélezőt akciós újságban 10.000-ért. Azért ez is elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!