Vályogház enyves festését hogyn lehet eltávolítani, ha diszperzittel szeretnék ráfesteni? Mosással, vagy lehet csiszolni?
Kemény munka. Én csináltam :(
A vakolatig le kell kaparni úgy, hogy legfeljebb apró foltok maradhatnak a falon. Aztán érdemes leglettelni a falat, amire már bármit ráfesthetsz.
Szia.
Enyves festéket vizesen tudod leszedni!Beáztatod meg várod még el szivja a vizet és ugy kaparod le.Természetesen csukott ablaknél hogy gyorsan ne száradjon meg,ha kell többször áztatod!
Veszel mélyalapozot le kened a falt majd teljes száradás után két sor glett anyag,rimano plus vagy széria.Csiszolás,utánna döntöl mit akarsz én biztos hogy diszperzit vagy hérát rakok a falra (éppen most vagyok nagymunkában a faternál)sőt faternál ugy kezdődött mész (amit szárazon kell kaparni)utánna enyves.Festő szakmámal én fel rakom nálla a hérát vagy diszperzitet ugyan is a ház nem vizes meg a ház többi részében ahol a testvére lakik kb 10 éve fürészporos tapéta van az égvilágon semmi baja !! De ha nem akarod akkor már lehet kapni vödrös meszet is amit hengerel is fel tudol vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!