Hogyan tudnám kiszedni az ereszcsatornából a kacatokat?
Figyelt kérdés
Van itt eresz, a tetőről belesestt a cserépdarab, a falevél, ágak 2 hü gyerek beledobta a filctollat, eltömődött. Az eső most nem folyik le, hanem túlfolyik egy 5m-es szakaszon áztatva a ház falát. Hogy tudnám ezt kiszedni onnan ha 9m magasan van én 50 éves vagyok és nem egy Vin Dieasel...triple X ..????2013. máj. 6. 16:32
11/17 anonim válasza:
tudjátok mennyi 9méter????????? 3. emelet nagyjából akkora létra hol van???? azt inkább darus kocsival lehetne
12/17 TappancsMancs válasza:
Tényleg! 9m. Átugrottam gondolván szokásos kertes. Pontos az a 9?
13/17 anonim válasza:
9 m lehet kétszintes ház, de ha a gyerekek olyan magasra feldobták a filctollat, megeszem a seprűt nyelestül, pamacsostul.
14/17 A kérdező kommentje:
Pont a garázslejáró van előtte, az lefele 3 méter, a két színt felfelé 6 méter megvan a 9. A filctollat a 2. emeleti tetőablakból gurították bele. Le fogok esni :(.
2013. máj. 14. 20:28
15/17 anonim válasza:
Hát akkor tisztítsd ki te is abból az ablakból, ahonnan a gyerekek dobáltak bele!
16/17 TappancsMancs válasza:
Ha nagyon nem érzed biztonságosnak, hogy te menj fel létrán akkor inkább keríts valakit aki felmegy neked! Megkérni se nagy ügy erre egy szomszédbeli fiút mert gyorsan felmegy és megnézni, kiszedi, ledobálja neked és kész is. Nem kérsz túl nagy szívességet vele.
17/17 anonim válasza:
9 méter magasan inkább bízd szakemberre! Én ezzel /is/ foglalkozom.
pecsibadogos.ewk.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!