BETONOZÁS. Van 1 régi kis pince az otthonomban. A pince felett pedig egy 5x2-es helyiseg. Ezt szobának szeretném megcsinálni, de ebböl a helységböl nyílik egy 1mx50 cm-es lejárat a picébe. Hogyan tudnám ezt a lejáratot bebetonozni?
Ha jól értem a pince lejárat ezzel meg is szünne .
Ezt a nyilást alulról bezsaluznám.Hogy a zsalu ne essen le,
A a gém felső részéhez rögziteném olyan módon hogy felül
pár stáflihoz kötném erősebb dróttal ,a 2mm már ezt megbirná.Értem ha bent a beton is . A betonba 5-6 os betonvasat raknék háló szerüen,melynek végeinek visszahajlitva vele kellene érni a födémbe vésett mélyedésbe .Igy az oda is beleköt,nem tud kicsúszni.
Persze kb 15cm hosszan,minden szálat .
Az eső hozzászóló arra gondolt szerintem, hogy a pince levegőjével lehetne hűteni a felette lévő szobát. Nálunk egy "rejtett" pinceajtó lett a megoldás.
Kb így néz ki a lejáró teteje. Teljesen benne van a padló síkjában. A méreteket nem tudom sajnos (a pontok csak azért kellenek, hogy ne csússzon szét). Mi még nem használtuk ki, hogy hűteni lehetne a konyhát a levegőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!