Fúrót szeretnék venni, de tanácstalan vagyok. Hol érdemes venni? OBI, Praktiker, vagy Baumax?
Illetve láttam hogy van furó és ütvefuró is, mi a különbség? Otthon szeretném használni, falba szeretnék fúrni, és ha úgy adódik akkor téglába, vagy fába.
Mit nézzek, mit kell nézni, melyiket érdemes venni?
Válaszokat előre is köszönöm :)
Kérdésedből ítélve laikusként akarsz vásárolni.
Javaslom, hogy ettől függetlenül ismeretlen keleti tákolmányokat el kell kerülni. Ma már sajnos a régen neves gyártók (pl.blackend decker) termékei sem amegbízhatóságukról híresek. Ami meg bátran ajánlható azok ipari gépek (Makita, dewalt,metabo...) és az áruk magas. Ezeket pedig ezért nem ajánlom.
Talán a Te céljaidra a zöld Bosch gépek a megfelelőek. Hogy mekkora teljesítményűt arra pedig az a válaszom, hogy minnél nagyobb annál nehezebbe teszed tönkre. Olyan 6-700 w már elég sztem. S ha falba is akarsz fúrni akkor mindenképp az ütvefúrót vedd. De azt tudd, hogy ezek betonfúrásra nem alkalmasak, ahhoz már pneumatikus gép kell ami szintén eg yugrás árban.
Ahol jobb az ára, a három bolt kb ugyanannyira jó.
Beck&Decker jó minőségű. (Bosch is,de az drága)
750W teljesítményű legyen,gyorstokmányos.
Pár hónapja praktikerben vettem olyan Back&Deckerest,ami 750W,gyorstokmányos ütvefűró,hozzá fúrószár készlet,vizóra,praktikus erős műanyag tartó,és 15ezer volt.
Obi,praktiker vagy baumax.
Ha baj van,ott garanciával nem lesz baj,auchanban én nem bizom ilyen téren.
Bosch-t nem kapsz 10-15-ért,max akkusat.
Tescoba bemész 13 ezerért veszel egy 530wattos bosch-t
Én is olyat vettem jó kis gép :)
Tessék obiban 10 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!