Luki01 kérdése:
Üdv 120 literes bojler normál tégla válaszfalra szerelhető? Mert oda tudnám rakni de én eddig csak föfalon láttam felszerelve.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 16:36
1/7 anonim válasza:
Igen, a fal elbírja. (Általában... Ki tudja, nálad nincs-e valami disznóság a vakolat alatt...)
2/7 anonim válasza:
04-01 9.24 kor tettek egy hasonló kérdést fel.
Jó kis vitát váltott ki.Keresd meg,és olvasd el a válaszokat .
3/7 anonim válasza:
Igen! 10 cm vagy vastagabb válaszfalon. 8 cm es válaszfalnál ekkora méret már csak segédkerettel ajánlott(padlótól-mennyezetig vaskeret alul felül rögzítve és azon a bojler tartócsavar.
És bármilyen vitát mellőzve az átmenő menetesszárat hátul kösd össze egy laposvassal ami egyfajta tartókengyel lesz!
Ez fontos ha nem szeretnéd hogy fürdés közben a nyakadba landoljon a bojler!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes infót üdv.
2013. ápr. 18. 06:53
5/7 anonim válasza:
Bármilyen válaszfal elbírja ami téglából van és normálisan ahogyan azt kell rakták fel, nem valami olcsó hígított vakolattal ami egy erősebb sparta rúgás után összedől.
Elfogja bírni.
6/7 anonim válasza:
Nem egészen, ugyanis a 6-os válaszfal téglánál keretet kell alkalmazni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem elbírja.Anno a parasztházunkba a vályog válaszfalon volt felfüggesztve,de az nem is 120 literes,hanem 150 vagy 200 literes volt.Már nem emlékszem pontosan,de több volt 120-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!