Szerelőbeton elterítésének mi a menete?
Meglévő családi ház tégla aljazatát szedtem fel földig. Szintek kimérve (5cm kavics, 10cm szerelőbeton + 6-os vasháló, 5cm lépésálló hungarocell + 4-es vasháló + fűtés és vízcsövek, 5 cm estrich beton) 5 centi 0,24-es kavicsot elterítettem. Kap majd egy fóliaréteget. Szerelőbeton 4 az 1-hez lesz keverve.
Hogyan kell tökéletesen elteríteni? Olvastam, hogy vezetősávot kell először elteríteni, majd köztük feltölteni és vízmértékkel vagy léccel szintben elhúzni. Ez a módszer jó lehet? Hogy kerül bele a vasháló így? Milyen technikákat ajánlanak, mert ez lesz az első szerelőbeton betonozásom. Zsaluba már betonoztam alapot, járdát, de ekkora egybefüggő területet még nem csináltam.
Gereblyével elterítesz kb. 5 cm-nyi betont, rá a hálót, aztán feltöltöd szintig.
Mondjuk nálam a kőművesek földnedves betont terítettek le, ledöngölték, rá a hálót és aztán szintre betonozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!