Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan használjam az üvegfesté...

Hogyan használjam az üvegfestéket?

Figyelt kérdés
anyák napjára kell üvegfesték, mert egy pohárra festünk rá vmit. de még mi kell hozzá? ecset?:DD soha nem használtam üvegfestéket.
2013. ápr. 16. 13:57
 1/6 anonim válasza:
Nem kell hozzá ecset. Igazából egy kis flakonban van a festék és csak rá kell kenni azt a mintát a pohárra amit gondolsz vagy vannak más módjai is. Lehet hogy használni fogtok hozzá mintát de ez már más tészta. Nem kell semmi, csak a festék amit csak ki kell nyomni abból a kis flakonból. Papírboltban is lehet kapni üvegfestéket.
2013. ápr. 16. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak ráfestem hogy "Anya" és egy szívet. Köszi a válaszod!:)
2013. ápr. 16. 14:59
 3/6 A kérdező kommentje:
És nem kell fólia? ha kell akkor hol lehet venni?
2013. ápr. 16. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Üvegfestéket vagy üvegmatrica festéket? Az első rajta maradós, a második fóliára festős lehúzós ráragasztós, nem tartós. Amúgy kontúrfestéket ajánlom, kontúrral minden szebb:D

Itt most épp akciós az üvegfesték( szállítási költséget is nézd meg)

[link] ez tartós

2013. ápr. 17. 10:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Megvan a festék, az van ráírva hogy matrica festék, de kipróbáltam fólia nélkül egy üvegen és tökéletesen jó. Osztálytársam szerint jó a borítónak az a csúszós fóliája is..
2013. ápr. 17. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen jó, de közvetlenül a pohárra is dolgozhatsz vele, ha tudsz szépen rajzolni, mert amikor ragasztód fel, elképzelhető, hogy meggyűrődik!

Arra még figyelj, hogy ne nagyon mosogassátok meleg vízzel, mert mivel nem kiégethetős, ezért le fog jönni róla a használat során!

Én a kiégethető változatot választanám, van olyan matricafesték is!! Budapesten az Üllői út 18-ban kapható!

Üdv

2013. ápr. 19. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!