Purhabbal tudom szigetelni a pincében lévő fűtéscsöveket?
Aztán amikor melegszik a víz, akkor szépen elkezd büdösödni a purhab.
A purhab nem bírja a meleget. És kétlem, hogy sokkal olcsóbban jönnél ki, mint a csőszigeteléssel.
300 ML purhab ára 800 Ft körül mozog + a pepecselő munka amíg ráfújód valahogy a csőre hogy ott is maradjon,
a csőre húzható szigetelés pedig 170-200 Ft/m körül van kb.(függ a cső átmérőjétől is persze )
és nagyon egyszerüen gyorsabban felszerelhető és a szigetelő képessége is biztos jobb mint az ugyan olyan vastag purhabnak,
nem beszélve arról ha valamikor szerelés miatt le kell szedni a szigetelést akkor egyszerűbb a cső héj
A flakonra az van ráírva, hogy -40 és 110 °C között használható. A fűtéscső hőmérséklete meg sem fogja közelíteni a 110 fokot.
TErmészetesen utánanéztem mi mennyibe kerül. 500ml purhabot 99Ft-ért vettem. Persze vitték, mint a cukrot. Volt aki kartonszám vitte. Én is beszereztem pár flakonnal. Ha nem erre, másra föl tudom használni.
A 99Ft-os purhabból elvileg 22,5 liter kemény hab lesz a felirat tanúlsága szerint. Így jóval olcsóbb, mint a kész csőhéj.
Mielőtt valaki megkérdezné, nem a piacon vettem a purhabot, hanem boltban és 2010.08.13-án jár le a szavatossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!