Mennyit érhet ez az agyagbol készült disz?
ha kb 20x20cm akkor kb 3-8 ezer ft körül lehetne az ára.
Szép munka!Ügyes vagy!
Ha vasból csinálnád meg akkor annál pontosabb árat tudnék mondani.
Amúgy meg kb úgy számolj mindig vele hogy anyag költség és legalább 1000ft/h órabéred legyen benne és akkor nem is drágán kínálod.Viszont a díszeket nehezebb eladni ,mint mondjuk egy görög tálat,mert aki díszt vesz az hobbiból veszi vagy van rá felesleges pénze és kevés ember költ ilyenekre.
Én a helyedben kombinálnám egy picit a dolgokat.Megcsinálnám őket kertitörpének vagy esetleg építéskor becsövezni majd szökőkútba betenni.Esetleg még ha van korongod akkor csinálhatsz nagyon szép mintás cserepeket,amik olcsók és talán viszik is ,mert egy nő nehezen áll ellent egy szép cserépnek szerintem :)
Én így agyagból majd egy tankot akarok csinálni,de egy nagyobbacskát(kerti törpe helyett) :) Meg van egy kevés tűzálló agyagom is nyersen abból meg majd tálakat szeretnék készíteni,de még ki kell tapasztalnom a homokkal való keverési arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!