Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen légkulcsot vegyek?

Milyen légkulcsot vegyek?

Figyelt kérdés
venni szeretnék egy elektromos légkulcsot kizárólag hobbi célra 2 hónaponta egyszer lenne használva kb szerintetek érdemes egy ilyet venni [link] vagy ez annyira gagyi hogy nemérdemes megvenni és nézzek valami drágábbat?

2013. ápr. 5. 20:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
hát ezt komoly :D majd leirom milyen lesz azt irták hogy elég erős majd meglátjuk élőbe mit mutat!
2013. ápr. 7. 20:20
 22/28 anonim ***** válasza:

Ez a genius kézi üthető csavarhúzó,ez most mi?

Ilyet még nem is láttam de még a létezéséről sem tudtam.

Ezt szerintem csak simán kalapálható csavarhúzó nem ?Vagy ütvehúz és lazít?nem látok benne működés elvet sem...

Én találkoztam már sok motorossal,Én is az volnék.A robogó az külön műfaj,de őket sem szabad lenézni mert mindannyian kezdtük vagy kezdjük valahol.Nem rég beszélgettem egy futárral is aki azért kapta le a rendszámot a robogóról hogy ne fizessen annyi büntetést,mert őnekik számít az hogy minnél elöbb kiérjenek akármivel is.

Én azokat a jaszkarikat tartom Kö csögnek akik egyből sportmotort vesznek és nem a pályára járnak ki vele mert arra már nem futja hogy rendesen versenyezzen.A másik fele pedig akik úgy vannak vele hogy nem kell hozzá jogsi mert nem azzal megy.Érdekes módon mindig azoktól lehet hallani hogy 2 motort is rommá tört de neki nagy mákja van hogy megúszta.

Amúgy mákod van hogy még eddig nem büntettek meg a rend őrei,mert az a helyzet hogy azért egy 180-as gilera és egy 50-es közt ég és föld a különbség.Ha meglát egy motoros rendőr,akkor ezért neked tuti reszeltek!A végtelenségig nem lehet ezt sem húzni ,ezt szerintem Te is tudod.

2013. ápr. 7. 20:47
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez az üthető csavarhúzó a'80-as években élte fénykorát,mikor a zsiga(skoda,stb)ajtaját(a zsanért)le akartuk szerelni,szinte nélkülözhetetlen volt(a légkulcs pl. nem fért be)

Én a mai napig szoktam használni,a "síma",és a "csillag" csavarhúzó fejen kívül dugókolcsot is lehet rá rakni. Primitív,de jó dolog.

2013. ápr. 7. 22:13
 24/28 anonim ***** válasza:

Jól gondolod...ütve húz,és lazít!

A belsejében két egymással szembefordított csonka gúla alakú rész van-(hasonló,mint a kontrafékes bicajok hátsó agyában)-,amit egy komolyabb rugóval nyomnak egymáshoz. Ha az egyiket szorosan megfogod,és ráütsz,a másik fél elfordul pár(tized)milimétert,és a hozzá csatlakoztatott csavarhúzó fejet is elfordítja.

Szintén árulják a ruszkik kirakóvásárokban,úgy 2~2,5e körül.

2013. ápr. 7. 22:27
 25/28 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a 300Nm kevés. Rendszeresen használok levegős gépeket és beleestem én is abba a hibába, hogy vettem egy ilyen kis teljesítményűt. Gyakorlatilag 8-as csavarig elfogadható, egy komolyan meghúzott 10-esnél már csak kattog. Most egy 560Nm-es kulcsot használok, ez a középkategóriába tartozik, nem is volt drága (15e) és egy személyautónál szinte mindent leszed. Sok esetben még a féltengely anyákat is!
2013. ápr. 7. 23:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszokat!

Lehet egy ilyen kézit befogok szerezni magamnak!Nem sokszor kell nekem sem használnom,de néha nagyon jól tud jönni ha van egy.

2013. ápr. 8. 13:50
 27/28 A kérdező kommentje:
hálaisten nekem még nemvolt balestem nem azért kell a motor hogy ökörködjek mondjuk ezzel nemis lehet mert egy rossz gázhuzás és meghaltál! turázni szoktam vele ( a motoros társadalommal:)haverokkal a runner csak azért van hogy a szomszéd faluba menjek vele meg falunbelül szaladgálni. fogott már meg vele motorosrendőr de nem tudta bebizonyítani hogy ez nem ötvenes kinézetre is teljesen ugyanaz papiron is az van egyedül akkor bukhatsz ha a kpm fog meg mert ők behívathatják vizsgára de sztem egy robogót nem azért veszel hogy beutazd vele a világot arra komolyabb jószág kell. de ha így lenne akkor már rég rendszámos lenne!
2013. ápr. 8. 16:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Azt kell hogy mondjam hogy 200km-ert mentem egy kis 50ccm-es agyonhasznált runneren 2 személlyel kint görögországban és nem emlékszem arra hogy fájt volna nap végére a hátsóm...

Amióta motorom van azóta valahogy nem ülnék vissza robogóra.Mindenhová mocival megyek,bár esőben nem ártana valami másik mocit használni...

2013. ápr. 8. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!