Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen légkulcsot vegyek?

Milyen légkulcsot vegyek?

Figyelt kérdés
venni szeretnék egy elektromos légkulcsot kizárólag hobbi célra 2 hónaponta egyszer lenne használva kb szerintetek érdemes egy ilyet venni [link] vagy ez annyira gagyi hogy nemérdemes megvenni és nézzek valami drágábbat?

2013. ápr. 5. 20:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Elég gáz lehet az a moci, ha kéthavonta hozzá kell piszkálni a variátorhoz...

Akassz be egy izmosabb csavarhúzót a variátortárcsa lukába, vagy támaszd meg egy megfelelő méretű fakockával a lamelláját (típustól függően), így le tudod szedni egy sima csillagkulccsal is a csavart. Persze, csak óvatosan, érzéssel.

2013. ápr. 6. 12:22
 12/28 anonim ***** válasza:

Sütik vagytok mindannnyian!

Kérdező!

Ha nem áll távól töled a vasnak a megmunkálása flexxel,fúróval,reszelővel,hegesztővel akkor segítek neked egy célszerszám elkészítésében.

Én már csináltam magamnak egyet,és még a légkeverés lammelláit sem töröd le veled,mert ha neki állsz kifeszíteni csavarhúzóval akkor lefogod tördelni és az már nem jó,az már kókány!!!

majd ha érdekel készítek egy vázlatot a szerszámról.

Üdv!

És mégvalami!

A gilera nagyon jó kis moci!

2013. ápr. 6. 13:14
 13/28 A kérdező kommentje:
na végre egy értelmes válasz köszi megrendeltem aztán meglátjuk milyen ha nem válik be akkor megbeszéljük! télleg ku.vajó moci csak kevés a hozzá értő.
2013. ápr. 6. 14:55
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha veszel kompresszort,akkor menj ki egy kirakodóvásárba,és vegyél a russzkiktól légkulcsot!

Az egy~két(3) évtizedig teszi a dolgát.

Ne románt,vagy kínait...ruszkit vegyél!

2013. ápr. 6. 22:29
 15/28 anonim ***** válasza:
60%

"A gilera nagyon jó kis moci!"

Hááát... Az a gond vele, hogy olasz... Te is 2 havonta szereled... Nekem egy 96-os Husquvarna WRE-125-ösöm volt, 32 le, ment mint az állat, majd az első hozzányúlástól (8ekm körül)kezdve lavinaként jött minden hiba...

Arra kíváncsi lennék, hogy milyen jogsival vezeted, mert szinte biztos vagyok benne, hogy nincs rá papírod, nekem legalább volt az enyémre...

Az elektromos játékkulcs semmire sem jó, vegyél akkor inkább egy olcsó légkulcsot, meg egy kompresszort.

2013. ápr. 7. 10:20
 16/28 A kérdező kommentje:
nem írtam ilyet hogy két hónaponta szerelem csak írtam egy számot hogy életszerűbb legyen. 4 éve vettem a mocit és 20000 kiló méter után gondoltam a kopóalkatrészeket cserélni kéne. első helyen nemtudták rendesen megcsinálni a második az jó lett csak 3000 ezres rezsiórabért kicsit sokaltam. 10 órát számoltak fel na annyiért veszek egy fasza légkulcsot és megcsinálom magamnak. van más járművem is amihez már kelett volna! b-s jogsival vezetem a gépet 4 éve idág gond nélkül! motornak minden papírja megvan ha nagyon muszáj lesz levizsgáztatom ennyi. nekem beváltak az olasz motorok meg ahogy a neten olvasgatok másnak is!
2013. ápr. 7. 13:19
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

"b-s jogsival vezetem a gépet 4 éve"

"ha nagyon muszáj lesz levizsgáztatom"

Ügyes vagy! 50-esként vezetsz egy 180-as gépet...

Ez egyszerre:

-Jogosítvány nélküli vezetés (szabálysértés)

-Érvénytelen műszakival rendelkező jármű vezetése (szabálysértés)

-Hatósági jelzés szándékos megváltoztatása (gondolom a rendszám nincs rajta) (bűncselekmény)

-Biztosítási csalás (mert gondolom 50-esre fizetsz) (bűncselekmény)

-Adócsalás (teljesítmény adó) (bűncselekmény)

-Közokirat hamisítás (mert feltételezem, hogy az adásvételin 50-es van)(bűncselekmény)

14 évig motoroztam (és ha a gyerekek nagyobbak lesznek fogok megint), elég jól ismerem a motoros társadalmat, és hidd el, hogy az ilyen férgeket nagyon utálják, mert a nemtörődömségükkel csak a motorosok általános megítélését rontják...

Gondolkozz el azon a mit csinálsz!

2013. ápr. 7. 14:20
 18/28 A kérdező kommentje:
van nagymotor jogsim 10 éve! van egy 650 sv-m szoval nagy ujdonságot nemtud mutatni a robogó amit 50-es adásvételivel vettem ezért használom így párszor már igazoltattak nemszoltak semmit majd ha kötelező lesz a rendszám a akkor lesz rajta. és bocsánatot kérek a motoros társadalomtól mert robogózni is szoktam! nevetséges vagy:D
2013. ápr. 7. 16:48
 19/28 anonim válasza:
100%

kérdezőnek írnám hogyha megjött leirhatnád hogy milyen mert engem is érdekel.

az előtted szolonak meg: te melyik országban élsz ember itt minden robog 50 köbcentis hány redszámosat látsz 100 bol 1 et ki az a hülye aki fizetrá ha megy az nélkül is ez magyarország nekem is van egy 180 as runnerem 50 esként lazán évek óta használom kutyát se érdekli hogy hány köbcentis és a motoros társadalom is ku.vára lesza.ja! nekem is van egy 1000 köbcentis ktm-em és a motoros társadalmat is elég jol megismertem közel 30 év alatt és leszarják azt hogy te neked van rendszám a robogódon vagy nincs egyiket se érdekli vered magad a sza.os 30 lovas szutykodra a motor 100 lónál kezdődik!

na meg a többi

milyen jogosítványnélküli vezetés meg érvénytelen műszaki 50 köbcentiig jó a b jogsi a motornak 50 köbcentis adásvételie van ezek nincsenek nyílvántartvan szoval senki megnemmondja hogy miez a rendőrök 99% le se szarj ha van jogsid meg biztositásod akkor mehtesz tovább. akkor 50 köbcentiig rendszáém sem kell. teljesítményadót sem kell fizetni segédmotor és semmiféle közokirat hamisitás sincs mert akitől vetted ő azt irta a papirra hogy 50 es

ló.aszt sem tudsz te a motorozásról! ugyhogy kedves kérdező nyugodtan minde lelkiismert furdalás nélkül robogózhatsz és szard le az ilyen kötekedős b.zikat

2013. ápr. 7. 18:41
 20/28 anonim ***** válasza:

A 300 Nm elég gyenge, egy normálisan meghúzott kerékcsavart sem lehet levenni vele. Nem ismerem a variátor leszedésének módját, de ha csak egy rossz helyen lévő csavar meglazításához kell, akkor talán elég lehet egy 1/2"-os kézi ütve-csavarlazító.

Ilyen:

[link]

2013. ápr. 7. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!