Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hátsó kifolyású wc-mben csak...

Hátsó kifolyású wc-mben csak többszöri lehúzásra megy le a wc papír és minden egyéb más. Mi lehet az oka? Fsz-i lakás.

Figyelt kérdés
Nagyon bosszantó! Hogy lehet ezen változtatni?

2013. márc. 22. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jó válaszok. :D
2015. okt. 12. 00:08
 12/13 anonim válasza:

Lecseréltem a wc-met laposról, mély öblítésűre.

Ugyanezzel a problémával szembesültem: vadonatúj wc, és a wc papír nem megy le. Fent, és középen forog. Az egyetlen különbség szerintem hogy a lapos építésű wc lefolyó nyílása sokkal keskenyebb. Ahol a víz nagyobb sebességet tudott elérni, és a papír mindig könnyen lement. Tanulság: vegyünk szűk lefolyónyílású wc-t ami mély öblítésű.

febr. 5. 19:46
 13/13 anonim válasza:
Vettem egy alföldi mélyöblítésűt felváltva az alföldi laposöblítésűt. A régin lement a wc papír, de a szutyit wc kefével kellett levakarni. Most a felületről minden lemegy, mert easyplus bevonat van rajta, amin lecsúszik,és a fal is meredek, de a wc papír ott úszik a víz tetején. Teljesen mindegy milyen hosszan engedem a vizet, a papír nem megy le. Kizárásos alapon ennek csak egy oka lehet: a wc levezető nyílása túl széles. A víz így nem képes felgyorsulni, mivel a levezető nyílás szélesebb mint a wc cső 12cm-je. Egyszerű fizika. Továbbá maga az alföldi cég ezek szerint nem teszteli a termékeit, mert egy teszteléssor után nem történhetne meg hogy egy ilyen hibás áru kerül a piacra.
febr. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!