Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Központi fűtést melyik csőfajt...

Központi fűtést melyik csőfajtával éri meg vezetni? - Vas? - Réz?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 08:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sajna a falba való beültetés szóba se jöhet mivel bent lakunk már! Az utána való munka , javítás ismét horror, marad valszeg a réz !
2013. márc. 22. 14:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Én még akkor is a falba tenném, ha már bent laktok... kölcsönzöl pár órára egy falhorony marót, és azzal pillanatok alatt végigvágod a csövek helyét, és fél-egy méteres darabokban fog kiesni a kivágott rész, így sokkal kevesebb vele a kosz, ha rádugsz egy jó elszívót, akkor alig lesz por, és az ilyen szép egyenes vágásokat nem olyan nehéz javítani... Én tuti ezt csinálnám...
2013. márc. 22. 14:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is beraknám a falba. Ahogy írták is, elszívóval minimális kosszal megoldható a dolog.
2013. márc. 22. 16:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van, úgy is újra kell mindent festenünk mert a kályhákat is elbontjuk uh teljesen mindegy már az a 10e ft anyagköltség! Mi forint am a réznek métere? idomok is drágák .....
2013. márc. 23. 11:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Lopott rézcső.

Gyorsan lehet vele dolgozni és még olcsó is.

2013. márc. 24. 15:29
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindenki cigó közöttünk, legtöbben vásároljuk az ilyesmit.
2013. márc. 24. 15:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is kivágom a munkahelyemen ..... valamennyit spórolnék asszem :D
2013. márc. 24. 16:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Érthetetlen miért szóljátok le az alubetétes csövet minden állítást meg tudok cáfolni, villanyszerelőként rengeteg építkezésen jártam és majd mindenhol ezt használják és nekem is ez van itthon falon kívül és kulturált szép nem egy ocsmányság:

-nyíl egyenesen lehet szerelni attól függetlenül hogy tekercsben kapható tévhit hogy hullámos lesz

-gyárilag fehér így minden falszínhez illik nem kell utólag festeni mint a vasat vagy rezet

-jobb hőszigetelő tulajdonsága van az 5 vagy 6 réteg miatt mint a sima rézcsőnek

-nem kell semmi extra dolog a szereléshez szinte csak két villáskulcs épp ezért bármikor bővíthető is gyorsan egyszerűen

-olcsóbb mint a réz(bár az idomok némileg drágábbak)

Csak ezt ajánlanám semmi mást! Gondold át!

2013. ápr. 21. 16:39
 19/23 anonim ***** válasza:

"-jobb hőszigetelő tulajdonsága van az 5 vagy 6 réteg miatt mint a sima rézcsőnek "

Naná! A réz nem épp hőszigetelő anyag. De ez mért is előny?

2013. ápr. 21. 16:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Számolgattunk és maradunk a hanco csőnél ... egyszerűen rézzel olyan horror hogy akkora ideg volt bennem hogy majdnem elhánytam magam!
2013. ápr. 21. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!