Fúrt kút áthelyezhető? Hogyan?
Az gondolom ez eddig senkinek sem sikerűlt,és a jövőben sem sok esélyt látok rá .Egy földbe fúrt lyukat,illetve
mivel víz van az alján ,kutat,nem lehet csak igy ide-oda tologatni .Olyanról tudok aki ráépült,ezáltal a házba került a kút.
Persze hogy át lehet. Fogsz egy vastag, hosszú, erős karót, kábé másfél méternyire letolod a lyukba, aztán jó erősen elkezded nyomni a karó kiálló végét. Ezt addig csináld, míg megfelelő helyre nem sikerül tolni a lyukat.
(Legalább amíg ezzel bíbelődsz, addig sem írkálsz hülye kérdéseket a GYK-ra.)
Maga a lyuk nem...De a kútfej minden további nélkül!
Nekem egy 55m-s van,25m-s "belógatós" szárral,aminek a végén egy "békanyelves" lábszelep van.
Egy éve tettem rá házi vízművet,annak az aknája 3,5m.-rel távolabb van. Két db kpe könyökkel+egy darab cxővel oldottam meg,azóta jó.
-Az igaz,hogy ha "valami van",azt a "belógatós" szálat,nem birom kivenni többet!
"-Az igaz,hogy ha "valami van",azt a "belógatós" szálat,nem birom kivenni többet!"
Valóban ha az beadja a kulcsot akkor vége a vízvételnek.
Kedves 6 os ,A kérdés nem az volt,hogy a csövet hogy lehet
odébb vinni,elhajlással .Ehhez nem kell tudomány .
Maga kút van útba épitkezés miatt .Lehet hogy beleesik
a ház alapterületébe ,és ezért van útba .De gondolni kell a meghibásodásra is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!