Fúrt kútról szeretném a vízet bevezettetni a házba, és egy mosogatónak kellene a kiállás, illetve egy bojlert szeretnék, mekkora összeg lenne mindez? Persze bojler, és mosogató nélkül, csak a vezetékek, és a munkadíj!?
Az első válaszoló úgy hülye ahogy van.Két éve lakom az új házamban, mivel vezetékes víz nincs az utcában kutat fúrattam.52 m mély, A szolnoki vízmű akreditált laborja vizsgálta be mert e nélkül nem kaptam volna lakhatási engedélyt.
Csak érdeklődés szinten kérdezem ha a fúrt kút tilos lenne miért árulnának minden barkács áruházban annyi féle házi vízművet(alias hidrofort)???
Ha vikendházba megy a dolog akkor szerezned kéne egy jó nagy tartályt amibe kiszivattyúzod a vizet a tartályt magasba építeni és gravitációsan csuroghatna be a víz a rendszerbe.
ha már meg van a kész rendszered akkor flexibilis csővál rálehet tenni a kész rendszerre a dolgot.De ezt csak akkor ha nem talajvizes kutad van és jó mínőségű víz jön ki belőle.De a vezetékeket megtudod nézni hogy mennyibe kerül,én ajánlani tudom az 5 rétegű csöveket ezeket barkácsárúházban megtudod nézni.Én a helyedben kihívnék egy szakembert vagy többet hogy tegyenek rá árajánlatot.Általában ingyen megnézik a dolgot,és így többet is kihívhatsz,nem muszály az első embert felvenni munkára.
Sok sikert
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!