Tigris965 kérdése:
Bojler Felszerelése? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hali Nekünk kész van a fürdő meg meg minden csempe is fönt van már csak a bojler van hátra hogy felkélne rakni de hogy oldható meg a legegyszerűbben fel rakni 120 literes kb 150-180 kg között van amikor tele van.
Ötletem az lenne hogy átt fúrni a falat és egy csavarral meg fogatni a másik oldaról ne a fal kb 50-60 centi(tartófal) és nem áll most rendelkezésemre olyan hosszú fúró szár Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 24. 13:31
11/12 anonim válasza:
9/10-es vagyok
Elnézést, tényleg oltára nagy hülyeséget írtam, de teljesen másra gondoltam... természetesen igaza van az utánam szólónak, minden esetben van fent normál erő is, ami az alábbi módon gyorsan ki is számolható...
12/12 anonim válasza:
Jaja, ez így helyes, bár az olvasók 90%-ának már a szumma jelnél problémája lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!