Panelban lakunk, az erkélyre fel van szerelve egy alumínium ellenző az eső ellen, leszedjük? Kérdésem lent.
Most ez az aluminium ellenző a ti erkélyetek felső részérére (mennyezetére) van felszerelve?...
Mert ebben az esetben tényleg "bevezetheti" a felszálló cigifüstöt a lakásotokba.
Én azt csinálnám, hogy egy ugyanilyen aluminium ellenzőt az erkélyetek padló-szintjére is felszerelnék : ez felfogná a felszálló cigifüstöt és az alsó lakó lakásába vezetné be (szívja ő, hiszen ő fújta ki!). :]
Ráadásul ezen az aluminium lapon az eső is olyan rohadt hangosan kopog, hogy az alsó lakó ettől is meg fog bolondulni!!! :D
Arra, hogy ezt a lapot leszereld, nem kötelezhetnek, ha a felsőbe sem kötöttek eddig bele.)
Köszi a gyors választ. Igen úgy van, hogy a felső részen van nálunk. Sajnos alulra nem tudjuk felszerelni, a banya magának sem tudná, mert redőny van az erkélyén és a redőnytok miatt nem lehet oda szerelni, de én is gondolkoztam valami hasonlóban.
De örülök, hogy jól gondolom, hogy ez méginkább hozzánk vezeti a cigifüstöt, hogy Te is így gondolod.
Köszi!
Nálunk sajnos nem olyan a légmozgás, inkább az erkély felöl szokott lenni huzat. Talán most télre még nem szedjük le, aztán tavasszal jön majd a próba, megnézzük leszedve is.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!