Szerintetek mennyit ér egy ilyen szerszámos láda vagy doboz?
Figyelt kérdés
A külseje fém, a fiókok műanyagok. Mindenféle csavart meg apró akármiket lehet beletenni. Mérete 30X32X15 cm.
2013. febr. 15. 16:00
2/6 anonim válasza:
Sokat nem, pár ezer ft-ot. De szerintem hiába is veszed meg férjednek-fiadnak, egy idő után ugyanúgy tele lesz kacattal a szerelő-műhelye, vagy asztala, mint most. Mert elmúlik az újdonság varázsa, és nem fogja belerakni a dolgokat.
3/6 anonim válasza:
Ezek a fémházas szortimenterek újonnan 5e Ft körüli áron kaphatók és nagyon hasznosak tudnak lenni egy műhelyben. Sokan nem is gondolnák mennyi időt elvesz az apró csavarok, anyák és egyéb dolgok keresgélése.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Egyébként eladni szeretném, nem venni, csak nem tudom mennyiért adhatom oda mert nem értek hozzá.
De az egyébként igaz hogy hiába van hova pakolni egyszerűen úgysem elég:DD
2013. febr. 15. 19:34
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és okosabb is lettem, mostmár azt is tudom, hogy hívják:)
2013. febr. 15. 19:35
6/6 anonim válasza:
És mennyiért akarod eladni? Privátba megírhatnád, mert lehet, hogy érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!