Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Csemperagasztó házilag. Ki tudja?

Csemperagasztó házilag. Ki tudja?

Figyelt kérdés
Tudja vki hogyan kell csemperagasztót kikeverni házilag?
2013. jan. 29. 08:45
1 2
 11/12 szokratesz ***** válasza:

Ne háborogj,tudom,hogy mit ajánlottál. Csak te nemtudod,hogy mit vettél. Majd ha pár éven belülitt-ott és egyre több helyen kezd felválni a lap akkor gondolj arra amit itt javasoltam.

Tudod túl vagyok már néhány négyzetméter (kb1800-1900) le- és felragasztásánál. Én hogy ne legyenek reklamációs problémák nem vagyok hajlandó ezekkel a termékekkel dolgozni.

Kültérről meg ne is beszéljünk. Javítottam már olyan kültéri teraszt amit neves cég szakemberei raktak le és 2 év alatt az egész felfagyott (130 m2). Megvetettem a tulajjal az ide való rendszert azóta (majd 5 év) úgy áll mint amikor leraktam.

Amit Te ajánlasz hidd el elmorzsolom az ujjaim közt.Tudom mert próbáltam.

2013. jan. 31. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem is akarok vitatkozni de az én csempéim is fenn vannak 5 éve és ezt használtuk.Mégy egy se esett le.Tudom jobb a márkás dolog én is jobban megbízom azokban mert gagyi dolgokkal már párszor megjártam de speciel ez a ragasztó jó és olcsó is ezért mertem bátran ajánlani.
2013. jan. 31. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!