Kőműves munka vakolás m2 ár?
Pest melletti városban nekünk most vakoltak falat 1500 Ft/nm áron, nagyon szépen.
Betontálcás födémre (nem tudom, hogy a kefnis az ennek a másik neve, vagy az valami totál más) 1600 Ft/nm árat mondtak, de azt mondták, hogy hosszú távon sajnos az ilyen födémeknél nem lehet garantálni, hogy a gerendák, illetve a betontálcák illesztésénél ne repedjen meg, így i a gipszkarton mennyezetburkolat mellett döntöttünk (bár alapvetően nem szeretem a gipszkarton burkolatot).
Egyébként több kőművestől kértünk árajánlatot, az egyik 1400 Ft/nm árat mondott a falra, a másik 1200 Ft/nm + a segédmunkás napidíja (ez 6000-8000 Ft között van segédmunkástól függően), végül azért választottuk az 1500 Ft/nm-est, mert ismertük a munkáját már.
Ja ami még fontos....mi egy régi házat vakoltattunk újra belül, a falak nem voltak a legegyenesebbek, szóval ment rá anyag bőven, ami nyilván a kőművesmunka árajánlatát picikét befolyásolhatta esetleg. Végül egy kb. 70 nm-es házat 9 nap alatt vakoltak ki (plusz fél nap "felvonulás" és fél nap "levonulás").
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!