Hol lehet letölteni olyan könyveket ingyen, ami lakatos munkákról ír?
Figyelt kérdés
Amiben dísztárgyak, és más egyéb hasznos tárgyak elkészítésit írja le... Ha nem tudtok ilyen könyveket akkor valami kis összefoglaló vagy valami hasonló is megteszi...2012. nov. 18. 20:47
1/4 anonim válasza:
Elég sok oktatóvideó van például a neten, igaz a felük semmit sem ér... Konkrétan mi az elképzelésed? A "dísztárgyak és egyéb hasznos dolgok" elég tág kategória.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, mint például, a kapu díszek, éjjeli lámpa, kerékpár állvány, fogasok, postaláda, virágtartó, kerti székek, asztal...
De ezeken kívül bármilyen ötlet (írás) jól jön...
Még csak kezdő vagyok ebben a szakmában. Autószerelő vagyok, de ez is nagyon érdekel és szeretném megtanulni...
2012. nov. 18. 21:49
3/4 anonim válasza:
akkor tanultál fémipari alapképzést. a többi egy kis kreativitás és jól meg kel nézni egy kész tárgyat, hol, hogyan van rögzítve. szegecselni tudsz, forrasztani is, szegelni, alap fémipari szerszámok.szögek kimérése, ellenörzése (átlók).
keress itt hátha van, ezek letölthető könyvek minden kategóriában.
4/4 anonim válasza:
azt gyakorlatban kell megtanulni és kellenek hozzá megfelelő gépek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!