Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » S. O. S. Baj történt a zárral,...

S. O. S. Baj történt a zárral, szerintetek be tudunk jutni a lakásba? Kell majd lakatost hívni?

Figyelt kérdés

Tegnap nagy siettségemben kijöttem a lakásból úgy, hogy a kulcsom benne maradt a zárba belülről, a kulccsal együtt.

Egy másik kulcsot bele tudtam tenni a zárba, de elfordítani nem tudtam.

Amúgy ebben az albérletben 3-an lakunk lányok, ők is este mennek majd vissza a lakásba, szóval a saját kulcsukkal, ami a zárba való, ki tudják majd nyitni ugye az ajtót?

Vagy lakatost kell hívnunk?

2012. ápr. 1. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha belül van kulcs, nem tudod kinyitni.Ha erőszakoljátok, ráadásul beletöritek. Keríts egy férfit, aki segít. Kérdezd meg a szomszédod. A férjem többször segített a szomszéd bérlő lányoknak.
2012. ápr. 1. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál.

Akkor ha visszamegyünk és nem lesz jó a kulcs, megkérdezzük valamelyik szomszédot, hátha tud segíteni, bár nem hiszem.

Akkor marad a lakatos, ami egy vagyon.

Vasárnap este is lehet hívni, ugye? Bár gondolom igen, ha sürgős az eset:(

2012. ápr. 1. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért ajánlottam a férfi szomszédot, mert elvileg csak annyi az egész (ha nem biztonsági ajtó, 12 ponton záródó), hogy leszereli a zárcímert és fogóval meg tudja fogni azt a kis pöcköt, ahova a kilincs csatlakozik és nyílik is az ajtó.
2012. ápr. 1. 17:14
 4/9 anonim válasza:
Nem kötekedésből, csak kíváncsi vagyok: hogyan tudtad bezárni az ajtót, ha belül van a kulcs és nem fordítottad el? Vagy ez olyan, mint a lépcsőházi ajtók, hogy csak belülről lehet kinyitni? Különben meg szerintem ki lehet nyitni kulccsal, miért ne lehetne? Attól még mert a másik oldalt bent van simán bele kell hogy menjen, feltéve, hogy nincs elfordítva.
2012. ápr. 1. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Bejutottatok?
2012. ápr. 2. 13:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, bejutottunk..

Sajnos nem sikerült az eredeti kulcsával kinyitni, maradt a lakatos, abból is kb a harmadik, aki elvállalt ugye vasárnap este..a szomszédok meg iszonyat jóófejek voltak, senki nem volt képes segíteni lakótársam szerint (ő jött vissza tegnap előbb)

És kész anyagi csőd ez most nekem, ugye egymagam fizetem, mert miattam volt ez az egész:(

Aki kérdezte: igen,olyan zárunk van, hogy csak belül van kilincs..

2012. ápr. 2. 14:25
 7/9 anonim válasza:
mennyibe került a lakatos?....csak kíváncsiságból
2012. ápr. 2. 17:19
 8/9 A kérdező kommentje:
JackDaniels, írtam:)
2012. ápr. 2. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jó a vészfunkciós zárbetét. :)
2012. ápr. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!