S. O. S. Baj történt a zárral, szerintetek be tudunk jutni a lakásba? Kell majd lakatost hívni?
Tegnap nagy siettségemben kijöttem a lakásból úgy, hogy a kulcsom benne maradt a zárba belülről, a kulccsal együtt.
Egy másik kulcsot bele tudtam tenni a zárba, de elfordítani nem tudtam.
Amúgy ebben az albérletben 3-an lakunk lányok, ők is este mennek majd vissza a lakásba, szóval a saját kulcsukkal, ami a zárba való, ki tudják majd nyitni ugye az ajtót?
Vagy lakatost kell hívnunk?
Köszi, hogy írtál.
Akkor ha visszamegyünk és nem lesz jó a kulcs, megkérdezzük valamelyik szomszédot, hátha tud segíteni, bár nem hiszem.
Akkor marad a lakatos, ami egy vagyon.
Vasárnap este is lehet hívni, ugye? Bár gondolom igen, ha sürgős az eset:(
Igen, bejutottunk..
Sajnos nem sikerült az eredeti kulcsával kinyitni, maradt a lakatos, abból is kb a harmadik, aki elvállalt ugye vasárnap este..a szomszédok meg iszonyat jóófejek voltak, senki nem volt képes segíteni lakótársam szerint (ő jött vissza tegnap előbb)
És kész anyagi csőd ez most nekem, ugye egymagam fizetem, mert miattam volt ez az egész:(
Aki kérdezte: igen,olyan zárunk van, hogy csak belül van kilincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!