Házi készítésű szappanokra van igény?
Szappanra mindig van igény. A leendő keresletet elsősorban nem az határozza meg hogy házi szappan-e vagy sem, hanem az, hogy az általad kikalkulált áron mennyire éri meg használni az általad készített szappant. Ha jó áron tudod előállítani és eladható formába hozni, akkor venni és használni fogják.
Egyébként nem tudom, milyen összetételre gondoltál, de nekünk Erdélyből származó, marha- és disznózsírból házilag készített (nem eladásra, hanem saját használatra készíti ismerősünk, minden disznóvágás után) szappanunk van. Kaptunk vagy 5 kilót ajándékba. Három éves, és nejlonzacskóban tároljuk, így a mai napig semmi baja sincsen, nem avasodott meg, nem száradt ki.
Én is csak sok sikert tudok kívánni :)
A helyedben én valamiféle partnerprogram keretében kezdeném értékesíteni mielőtt komolyabban cégalapításra adod a fejed. Ha van ismerősöd, aki vezető posztot tölt be egy cégben, kérd meg, hogy minden x ezer forint/ x euró vásárlás után adjon az ügyfelének egy ilyen ízléses szappancsomagot, amin rajta van hogy te gyártod/elérhetőséged. Ha bejön neki ( az ajándékot mindenki szereti ) akkor meg fog keresni, hogy hol tud még vásárolni ilyen terméket.
Bioboltokban is bepróbálkozhatnál, ha nálatok van rá igény, hogy szeretnéd értékesíttetni a portékádat.
Én specializálódnék, tehát meghatároznám, milyen vásárlói kört szeretnék elérni; az ő igényeiknek kínálasz megoldást. Nyilván az egyszerű ember nem költ ilyenre; árban meg nem érdemes versenyezni, mert ha nagyon olcsó vagy, az gyanús lehet, hogy vacak a termék. Igényes/felső-közép osztálybeli polgárok, hipohonderek, luxus kategóriát kereső felső osztály stb. Minden osztálynak mások az igényei, de ha kifejezetten egy célközönségnek termelsz, az ő igényeiket tartod szem előtt, akkor sokkal könnyebben kiérdemled a vásárlók bizalmát, és vissza fognak térni.
Facebookon is hirdethetsz képekkel ( fizetett FB hirdetés: Facebook Advertise ), meg lehet határozni halálpontosan a célközönséget. A fizetőképes fiatal művészlelkeket így nagyon egyszerűen elérheted, ők pedig szerintem fogékonyak lehetnek az ilyen termékekre.
Remélem tudtam segíteni, és sok sikert Neked :)
Előző vagyok:
Megpróbálhatnád életmóddal, egészséggel foglalkozó szaklapokban is hirdetni; ez nem feltétlenül térül meg 1-2 hónapon belül, de bradépítésnek kitűnő; megismerik a portékádat. Előtte azonban mindenképpen specializálódj vásárlói rétegekre. Ne termelj mindenkinek.
Gyártanak italosabbnál italosabb szappanokat, mindenféle gyógynövényből, mégis a kénes szappan ritkaság, mert nem illatos, és nincs jó hangzású neve.
Mégis sok bőrproblémára ez a legjobb megoldás.
Szerintem össze tudsz állítani olyan 10-12 db kollekciót amivel érdemes elindulni. Weboldal, Vatera, apróhirdetések.
Érdeklődj fodrásznál, és kozmetikusnál milyet keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!