Laminált padlót szeretnék de milyet válasszak?
A mienk nagyon jó, de mindegyik szobában vannak szőnyegek. Viszont a másik lakásunk ki van adva, ott sajnos a bérlők felszedték a szőnyeget, de ugyanez a minőségű a padló, úgy láttam, egyelőre az is hibátlan. Szóval úgy tűnik, ez bírja a gyűrődést. De mielőtt megvettük, kikértem a véleményét építész uncsimnak, ő ajánlotta ezt a minőséget, meg a járólapokat, tapétákat is:)
Ha nem lesz nagyon igénybe véve, akkor a 31-es is jó, de 8 mm-nél vékonyabbat nem szabad venni, azt mondta az unokatesóm. Itt 1 mm is nagyon sokat jelent.
Annyira nem nagy, tekercsben van. De mondom, kombiba simán belefér. Csak akad tán egy barát vagy haver, aki elhozza. Mi pl. sokszor elvittünk ezt-azt barátoknak, családtagoknak, mert elég nagy kocsink van. Szerintem más is megteszi, legfeljebb adj vagy 2 ezer Ft-ot a benzinbe, még így is sokkal olcsóbb, mint a taxi vagy a teherfuvar. Most jut eszembe!
Baumaxban nincs? Onnan ingyen hazaszállítják. Mi sok mindent vettünk ott, és ingyen adtak volna utánfutót, de lehetett volna kérni kiszállítást is, emlékszem. Csak belefért a kocsiba, azért nem kértük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!