Hogyan készíthetnék házilag olcsón egy szivattyút?
Figyelt kérdés
nem kell hogy több litert szivattyúzzon át másodpercek, percek alatt, elég egy lassú de működő. villanymotorjaim vannak (van köztük nagy,erős 220v-os van pici 9v-os van gyengébb 220v-os) az mind1 hogy elemről menyjen van 220-ról csak működjön és egyszerű legyen.2009. aug. 23. 17:41
1/4 anonim válasza:
Már láttam barkácsáruházban olcsó fúrógépbe fogható kis centrifugális szivattyúkat. Esetleg vegyél egy olyat és kösd rá valamelyik motor tengelyére. Ha kell áttételt is csinálhatsz a hajtásra.
Szerintem ez a legegyszerűbb és olcsón megvan.
2/4 anonim válasza:
Nem írtad hogy milyen folyadékról van szó,és mennyi időn keresztül kellene hogy működjön.( gondolom víz..)Mivel házilag szivattyút gyártani jóval többe kerül mint venni,
én a helyedben,kis mennyiség esetén egy autóbontóban keresnék egy ablak-spricni szivattyút,(Pl zsiguli) ez perceként sztem 3-7 L vizet nyom és csak 12V-os,és max. 1-2 eft-ért "utánad dobják".
Ha nagyobb mennyiségre kell,egy bolhapiacon kapsz használt búvár szivattyút,egy régi ruszkit kapsz 4-5-7 ezerért..,de a vatera.hu-n is körbe nézhetsz.
3/4 anonim válasza:
Szóba jöhet automata mosógép szivattyúja vagy hűtőgép motorja is
4/4 anonim válasza:
Házilag gépek nélkül nem megy függ hogy mire akarod használni.búvár vagy csőkút szivattyú már 5 körül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!