Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Memory Duet Plus matrac jó?

Memory Duet Plus matrac jó?

Figyelt kérdés
Memory 2+4+12+2 (20cm) matrac vélemény érdekelne, aki ismeri milyen?

2012. dec. 6. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Engem meggyőztél és ezért mentem el megnézni (feleslegesen!), mert mint a másiknál amit először kérdeztem, ha sokat nem is de annyit kiderítettem, hogy az biztosan nem. Az áráról ne is beszéljünk, mert az 3× ennyibe kerül. Tényleg nem lehet nyomkodással megmondani hogy fogok rajta aludni, de ha kibontom akkor már nem fogom tudni visszavinni, kivéve ha elviszik kibontva. Ráadásul mit csinálnak vele? Gondolom újracsomagolják, és ha így lenne akkor leértékelten kéne adniuk, de ilyen opció ott nincs. Na most lehet ennyire jók a matracok és senki nem küldi vissza. Meg is vettem volna ha lett volna bolt a címen amit a weboldalukon írtak a VI. kerületben.

Nekem a dormeo bevált, de csak 5 évet bírt sajnos. Előtte volt egy 90-es "no name", aztán váltottam dromeo 140-re.

Ennek amit mondasz jó az ára nagyon, csak a képekből nem derül ki mennyire süpped be. Pont a fej résznél kéne erős legyen mert ott van "fekve/ülve" használva. Ez a havonta csere-bere fordítgatós ugyan nem nagy művelet, de azért kényelmetlen.

2012. dec. 18. 12:30
 12/15 Zsolt75 ***** válasza:

Az enyém ami volt a deréknál süppedt be és ott rogyott meg a szivacs 2 év alatt.

Azt énsem tudom elképzelni, hogy mit kezdenek vele ha valaki visszaküldi. A dormeom nekem vákumcsomagolású volt, de a futár egészbe vitte vissza mivel ezt házilag már nem lehet összehajtani kicsire, de nagyon be voltam pörögve rájuk úgyhogy nemigen érdekelt mit kezdenek vele. Ráadásul nem tettem rá huzatot és egy hónapi használat után kibolyhosodott a saját huzata. Ezt nemhinném , hogy valakinek el tudják már adni, tehát biztosan bukta.

Gondolom épp ezért adják ezeket is méregdrágán , hogyha párat visszaküldenek még mindíg megéri árulni.

Nagy dilemma volt nekem is ez mert akárhogy is veszed zsákbamacska.

Sokfelé érdeklődtem , hogy ki milyet használ és mindegyik fajtára (rugós, kókuszos stb stb) volt negatív vélemény.

Na ezek után legyen okos valaki :-)

Szóval rizikóztam ezzel is és bevált. Érdekes volt, hogy kibontás után 2 napot pihentettem és először nagyon puhának tűnt, egy nap után már keményebbnek és a 48 óra pihi után keményedett fel rendesen. Azt tudom, hogy nekem ennél keményebb nem kellene mert akkor már betonlapokat kellene inkább vennem. :-)

Egyébként nekem ebben az tetszett meg , hogy nem volt túlmisztifikálva. Belül egy kemény darálékból összepréselt szivacs, alul felül egy vékony puhább réteg és ennyi.

Szerintem ezek az agyonbonyolított és "NASA" fejlesztéssel titulált cuccok csak ámítások. Akárhogy is vesszük ez minde egyfajta szivacs. Hívhatjuk ilyen meg olyan habnak ez SZIVACS. A legtöbb jó drága szivacs :-)

és ha 2 év alatt összerogyik, na az aztán a nagy szivacs!

2012. dec. 18. 17:39
 13/15 A kérdező kommentje:

Magyaráztak az egyik boltban valamit, hogy mennyi g/cm3 anyagból, "zúzalékból" kell lennie a szivacsnak, passzolom, már mit mondtak. De hogy sokszor felhígítják és azért nem lesz tartós, meg besüpped idővel.

Amúgy a netmatracnál nincs is 140-es már :(

Azt nem tudod van-e mintaboltjuk, raktáruk ahol meg lehet nézni? a 6. kerületiről ott nem is hallottak a boltosok.

2012. dec. 19. 00:04
 14/15 Zsolt75 ***** válasza:

Nemtudom sajnos. Szerintem hívd fel őket. Én győri vagyok, tehát esélyem se volt menni és megnézni, mivel az utazás olyan drága lett volna , hogy nem érte volna meg, inkább berendeltem. :-)

Azért majd írd meg, hogy milyent sikerült venned és mi a tapasztalatod vele.

2012. dec. 19. 04:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. dec. 19. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!