Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Memory Duet Plus matrac jó?

Memory Duet Plus matrac jó?

Figyelt kérdés
Memory 2+4+12+2 (20cm) matrac vélemény érdekelne, aki ismeri milyen?

2012. dec. 6. 18:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A testvéremék vettek olyat és nem nagyon szeretik.Azt hitték az egyik oldala 6cm memory és a másik 2.Ezt mondták mikor vásárolták.De 2cm memory a huzatba van varrva, ami nem érezhető jól és a belseje csak 12cm hab.Fordítani nem egyszerű mert összecsuklik a matrac.Azóta már láttak jobbat és azt mondták hogy legalább 14cm-nek kell lennie a belső habnak hogy jól megtartsa és ne a huzatba legyen bevarrva az a 2cm memory réteg mert nem érezhető 6-nak.
2012. dec. 7. 07:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor keresek tovább :(
2012. dec. 7. 12:47
 3/15 Zsolt75 ***** válasza:

Javaslom ,hogy mindenképp olyan matracot keress amelyiken feltüntetik a súlyhatárt. Előszeretettel nem írják rá a gagyibbakra, aztán egy év múlva összeroskad a szivacs vagy hab benne...

Kicsit ez a téma túl van misztifikálva a kókusz hókusz pókusz matrac meg a többi verzióval 100 ezrekért...

Én vettem egy kemény hideghab matracot 5 év garival... bevált. Ez ugyan már a 3. matracom, de ugynéz ki , hogy az egyszerű olcsó és MAGYAR termék veri a külföldi drága csodákat.

2012. dec. 7. 15:14
 4/15 Zsolt75 ***** válasza:

[link]

Én tőlük vettem a sendo lux-ot. Jó kemény matrac de strapabíró.

2012. dec. 7. 20:23
 5/15 A kérdező kommentje:

Kemény matracot keresek én is. Dormeo (15 év garis?) bírta 5évet :( visszavinni nem fogom.

köszi!

2012. dec. 8. 17:18
 6/15 Zsolt75 ***** válasza:

Volt Dormeom, visszaküldtem. Igaz nekem jobbára a kereskedő céggel volt a bajom.

Nem akarnék állástfoglalni semmi mellett csak amit kipróbáltam. Egyébként is embere válogatja kinek mi a kényelmes. Javaslom nézd meg az oldalt amit mutattam, ha látsz benne fantáziát próbáld ki. :-)

2012. dec. 9. 17:32
 7/15 A kérdező kommentje:

Ez árban rendben is lenne csak kérdés mennyire kemény. Néztem ilyen memória habosat, hát az viccnek is rossz ami a keménységét illeti. Nagyon süppedős.

Mióta nyúzod a tied? Sendo Lux aloe vera?

Mire jó az aloe vera huzat ha úgy is lepedővel letakarod?

2012. dec. 17. 22:36
 8/15 Zsolt75 ***** válasza:

Nem rég óta nyúzom, de a dormeo-hoz és ami előtte volt (primatex) képest ez jóval keményebb. Elsőre majdnem azt mondtam , hogy vissza az egész, de egy hét múlva megszoktam és nem cserélném puhábbra.

Egyébként van azt hiszem itt is próbaidő a matracra.

A huzat mire jó? Van benne egy puhább vékony réteg ami kényelmesebbé teszi, viszont nem túl vastag így nem süpped alattad. MI használunk fölé lepedőt így ritkábban kell majd mosni a matrac huzatát.

2012. dec. 18. 09:50
 9/15 A kérdező kommentje:

A szomorú abban a boltban amit linkeltél, hogy a címen nincs senki. Nyitva tartás nincs kitéve, feleslegesen megy el az ember. Megnéztem volna a matracot, de sajnos annyira igénytelen a weboldaluk, félrevezető információk, lopja az emberek idejét- úgyhogy ez a bolt kiesett.

Arra ne vegye a fáradtságot valaki, hogy kiírja, a címen nincs ilyen bolt. netmatrac vélemény: rossz

Te hol tudtad kipróbálni? Gondolom nem zsákbamacskát vettél.

2012. dec. 18. 11:46
 10/15 Zsolt75 ***** válasza:

Én nem mentem el személyesen. Felhívtam őket , érdeklődtem a termékről, megkérdeztem amire kíváncsi voltam és megrendeltem. A kézhezvételtől számítva 8 napom volt rá, hogy kipróbáljam és ha nem tetszik visszaküldhettem volna.

Ebben valóban van rizikó ,de hiába néztem volna meg egy boltba ezt, ott is csak annyi időm lett volna dologra, hogy jó esetben ráfeküdhetek és kiprobálhatom milyen.

Nem akarlak rábeszélni erre a matracra , de szerintem minden matrac vásárlás rizikós , mert az, hogy jó-e vagy tartós-e úgyis évek múlva derül ki.

A matrac árakhoz képest ez nem egy drága matrac, ennél többet mondjuk én sem voltam hajlando kockáztatni, pláne azok után ,hogy egy matrac már tönkrement nálam 2 év alatt. Aztán jött egy dormeo, amit egy hónapig próbáltam és visszaküldtem, a legvégén pedig ez. Egyenlőre nekem jó, 5 év a gari... majd kiderül.

2012. dec. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!