Dekupázs technikával szeretnék ajándékokat készíteni. Kb mennyibe fájna ez nekem?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok,hogy mennyi a ragasztó,egyéb díszítő elemek stb...gondoltam rá,hogy gipszből készült dolgokat díszítek.annak az ára?
köszi előre is !:)
2012. dec. 4. 15:44
1/5 anonim válasza:
Nagy dekupázs ragasztót 600 Ft-ért vettem, abból elég sok dolgot lehet csinálni. (Megcsináltam egy kulcstartó szekrényt belőle, és nem is látszik, hogy fogyott volna belőle). Szalvéta darabja 30-50 Ft körül mozog. A gipszből készült dolog kifejezés sok mindent takar, árat nem tudok mondani. Maga a gipsz nem drága, az öntőformák ára nagyon változó.
2/5 A kérdező kommentje:
Szuper,így már van valami képem róla.Köszi a választ.Amúgy a "gipszből készült dolgok" alatt pl. egy képkeretet értettem.Illetve egy képet aminek a közepébe én ragasztom a szalvétát.Köszi még egyszer!
2012. dec. 4. 17:50
3/5 anonim válasza:
Ragasztó 500-1000 között van általában és szalvétából lehet kapni kifejezetten dekupázshoz válogatásokat, amiben különböző mintájú szalvéták vannak egybecsomagolva. ( ezt elsősorban hobbiboltban keresd)
Ezzel a technikával nem csak gipszfelületet díszíthetsz, hanem fát és üveget és papírt is. Ha veszel egyszerű fadobozt, azt is nagyon mutatóssá tudod tenni:
De csinálhatsz még nagyon szép kaspókat,
tálcákat,
konyhai díszüveget
konyhai tárolókat
Újságtartó/irattartó:
vállfát:
fülbevaló
Ezek mind filléres dolgok, viszont egy egyedi, szép, személyre szóló ajándékkal nagyon nagy örömet tudsz szerezni
4/5 anonim válasza:
Ha szalvétaképet akarsz csinálni, akkor vegyél egy képkeret öntőformát, ennek mérettől függ az ára, de ebből végtelen mennyiségű képkeretet tudsz gyártani. Egy kisebb méretű kb 1000ft lehet. Ehhez már kell akrilfesték, ha antikolni akarsz, repesztőlakk és egy másik színű akrilfesték+ a szalvéták. Festményjellegű szalvétát vegyél, az nagyon mutatós, úgy néz ki, ha elkészült, mint egy olajfestmény. A ragasztólakk alá és fölé kb szintén 1000. A befektetés ezekbe, nem túl olcsó, de sokat tudsz csinálni ilyen képet, mindenféle alkalomra. Hosszú távon bőven megtérül. Ha segítség kell írj privibe, én rengeteg ilyet csináltam és adtam el óvodai karácsonyi ill. húsvéti vásárban.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget,beszereztem mindent ami kell,már csak a kézügyességemtől függ,mi lesz a vége.Köszi még egyszer és boldog karácsonyt!:)
2012. dec. 8. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!