Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen ajándékot tudok készíte...

Milyen ajándékot tudok készíteni ilyen kis üvegcsékből?

Figyelt kérdés

[link]

így néznek ki, csak szűkebb a szájuk és nagyobb a térfogatuk. Ötletek? Minihógömbre gondoltam, de túl szűk a szája, hogy bármitfiéle figurát bele tudjak tenni...

2012. dec. 2. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha levágod a nylon zacskó sarkát olyan méretűre amin keresztül beleönthetsz:földet,apró forgácsot,reszelt gyertyát amit elkeverhetsz (fényvisszaverő golyócskákkal) vagy ugyanilyen fényvisszaverő festékkel kezelt apró gyöngyökkel vagy bármi ami eszedbe jut akkor a kis tárgyat akárhova fel lehet tenni nemcsak díszként. Az interneten olvashatsz az illataroma készítéséről ha van kedved bíbelődni akkor az is jó lehet. Azt nem tudom árulnak-e olyan cukorfogót mint régen,mert azzal is remekül meg lehet fogni az apró dolgokat,netán rendezni lehet vele a tárgyakat az üvegben. Az viszont nem ártana,ha előzően megnéznéd miképp fest az elképzelésed mielőtt véglegesíted.
2012. dec. 2. 04:18
 2/6 anonim válasza:
Fürdősót is tehetnél beléjük, vagy vaníliás cukrot. :) Az üveg nyakára egy szalag is mehet, rá pedig fahéjrúdrak. Szerintem ez tök jó lenne. :) Vagy akár gyertyákat is készíthetsz.
2012. dec. 3. 00:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm az ötleteket! :D

Második: Ezek nagyon pici üvegek, kábé 5 cm magasak :D de a vaniliáscukor nem rossz ötlet, illatos! :D

2012. dec. 3. 18:05
 4/6 anonim válasza:
ja, értem :) de a gyertya még mehetne :D
2012. dec. 3. 21:11
 5/6 TappancsMancs ***** válasza:

Szerintem hógömbnek nem olyan jó az ilyen kis üvegcse. De tehetsz bele icipici szárított virágokat, kicsi kagylócskákat csigaházakat. lehet kapni kicsi ásványokat és abból is lehet egy szép színűt vagy vegyesen. Vagy valami kicsi figurát.

Vagy kicsire tekert üzenetecskéket, jókívánságokat.

[link]

Vagy egy kicsi jókívánságos papírkát egy kicsi száríott virággal.

[link]

[link]

Mehet bele pici masni ha meg tudod kötni.

[link]

Lehet kívülre is masnit kötni. Nyaralásról a tengerpart homokját is - ha aktuális. Színes gyöngyöket.

[link]

[link]

2013. febr. 19. 18:11
 6/6 anonim válasza:
hello. bocsi az offért honann lehet ilyen pici vagy egy kicsit nagyobb üvegeket venni?
2013. okt. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!