Joci84 kérdése:
Mi lehet a probléma? Az ajtó és a műpadló tiszta víz.
Figyelt kérdés
Olyan gondom akadt, hogy most költöztünk be egy családiházba, ahol már évek óta nem laktak, de felmerült egy olyan probléma, hogy az egyik fal mellett a padló mindig vizes és az ablakok is meg a bejárati ajtón is folyik a víz! Kívülről szárazak , csak bent vizes!A ház alatt pince van, így a ház alapja a földtől kb 1 méter magasan van, tehát a földtől nem ázhat be!A ház tégla, 40 centis falak vannak, igaz nincs hungarocellel szigetelve, de nem hideg a lakás!Arra gondoltam, hogy lehet a pince mennyezetét kellene beszigetelnem?2012. nov. 17. 07:47
1/8 anonim válasza:
A falak vizesek, mert a több éves lakatlanság miatt átnedvesedtek. Az egyetlen, ami segit, ha erösebben fütesz és naponta többször (kb óránként) kereszthozatot csinálsz és legalább 10 pecig szellöztetsz. Igy idövel kiszáradnak a falak és megszünik a jelenség.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, megpróbálom
2012. nov. 17. 08:16
3/8 kalmj válasza:
Egy ilyen cucc bérlésére lenne szükség, amíg normalizálódik a helyzet: [link]
4/8 A kérdező kommentje:
hát ha nem sikerül az első megoldás, akkor marad a gép bérlés, bár remélem elég lesz a fűtés és kerszthuzat
2012. nov. 17. 08:36
5/8 kalmj válasza:
Szerintem olcsóbb, mint egy télen át 28 fokra fűteni és szellőztetni. Meg aztán a pincében gondolom úgysincs fűtés.
6/8 A kérdező kommentje:
hát a pincébe nincs fűtés, azért is gondoltam arra, hogy a mennyezetét beszigetelem
2012. nov. 17. 08:58
7/8 kalmj válasza:
Azzal csak ugyanazt az állapotot hozod létre, mint ami évekig volt, hogy lakatlan fűtetlen.
8/8 anonim válasza:
1-esnek igaza van., az évek óta beült pára, nyirkosság tör elő a falakból.
Erre csak az a két megoldás van, amit előttem írtak.
Egy évig folyamatosan kell fűteni, szellőztetni, páramentesítőt üzemeltetni, míg kiszáradnak valamennyire a falak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!