Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tönkre fog menni a konyha...

Tönkre fog menni a konyha szekrény? Valaki megoldást tud? Képek

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Hogyan és mivel lehetne a mosogatót körbe szigetelni, hogy ne follyon a mosogató tálca alá a víz?A csap körül is elég érdekes. Újra csempézni nem tudjuk. Valami más megoldás kellene a víz miatt.

Tudtok segíteni?

Köszönöm

2012. nov. 10. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Sziloplaszttal, de egy idő után el fog az is érni és újra kell csinálni.
2012. nov. 10. 17:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyat hol lehet kapni? Csak simán körbe kell nyomni az érintett területeken? És a csap alatti résszel mit tudok kezdeni? Köszi
2012. nov. 10. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Csap alá öntapadós szegélyt rakj, úgy nem tud mögé befolyni a viz, ha jól értem amit kérdezel.
2012. nov. 10. 17:59
 4/8 anonim válasza:
100%
Szilóval szerintem is, nekünk is nagyon bevált. Barkácsboltokban, obiban, praktikerben biztosan kapsz, de én pl múltkor a profiban vettem. Rányomod a saját pisztolyával, ha nem tökéletes vagy nem tetszik, hogy csak egy kis hurkaszerű akkor mosogatószeres ujjal végigsimítod óvatosan és kb egy napig nem érheti víz, nem szabad hozzányúlni.
2012. nov. 10. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Szaniter szilikont vegyél, savbázisőt, kinyomópisztolyt nem adnak hozzá. Azt próbálj meg kérni valakitől, ha nektek nincs otthon.

Végighúzzátok szilikonnal, aztán clean-nal telibespricceled végig, (nem baj ha tocsog), és az újjaddal lehúzod, ha félúton tele lesz az ujjad szilikonnal, letörlöd konyhai papírtörlővel.

2012. nov. 10. 21:54
 6/8 tetris ***** válasza:

Helló! Úgy látom, hogy a vízcsap kissé messze van a mosogatótálcától. Talán valahogy meg kellene hosszabbítani a csap kifolyócsövéét, hogy jobban belelógjon a mosogatótálba.

Én úgy oldottam meg itthon a mosogató körüli helyek megóvását, hogy a Praktikerben vettem egy tábla plexit.Ez olyan átlátszó, mint az üveg, de műanyag, és így egy kis fűrésszel szépen méretre lehet vágni.

A plexit leszabtam a megfelelő méretre, és körberaktam vele a mosogatót úgy, hogy a kifröccsenő víz szépen visszafolyik a mosogatótálcába. 1 tábla kb 130x70 nagyságú lap, ára 4800Ft volt a tavasszal.

2012. nov. 10. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Amit eddig leírtak, az mind használható ötlet. Még kiegészíteném egy lehetőséggel. Ez a vízvető léc, amit a fal, és a mosogatópult találkozásához szoktak tenni.

[link]

Ez sem drágább mint egy sziló, és dekoratívabb. Egyébként a fő bajt, én is a kifolyócső hosszában látom. Nem emlékszem mennyiért, de néhány éve vettem, kb 10 cm.-rel hosszabbat, hasonló gondok megoldására.

2012. nov. 11. 06:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek!!

:)

2012. nov. 11. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!