Tönkre fog menni a konyha szekrény? Valaki megoldást tud? Képek
Hogyan és mivel lehetne a mosogatót körbe szigetelni, hogy ne follyon a mosogató tálca alá a víz?A csap körül is elég érdekes. Újra csempézni nem tudjuk. Valami más megoldás kellene a víz miatt.
Tudtok segíteni?
Köszönöm
Szaniter szilikont vegyél, savbázisőt, kinyomópisztolyt nem adnak hozzá. Azt próbálj meg kérni valakitől, ha nektek nincs otthon.
Végighúzzátok szilikonnal, aztán clean-nal telibespricceled végig, (nem baj ha tocsog), és az újjaddal lehúzod, ha félúton tele lesz az ujjad szilikonnal, letörlöd konyhai papírtörlővel.
Helló! Úgy látom, hogy a vízcsap kissé messze van a mosogatótálcától. Talán valahogy meg kellene hosszabbítani a csap kifolyócsövéét, hogy jobban belelógjon a mosogatótálba.
Én úgy oldottam meg itthon a mosogató körüli helyek megóvását, hogy a Praktikerben vettem egy tábla plexit.Ez olyan átlátszó, mint az üveg, de műanyag, és így egy kis fűrésszel szépen méretre lehet vágni.
A plexit leszabtam a megfelelő méretre, és körberaktam vele a mosogatót úgy, hogy a kifröccsenő víz szépen visszafolyik a mosogatótálcába. 1 tábla kb 130x70 nagyságú lap, ára 4800Ft volt a tavasszal.
Amit eddig leírtak, az mind használható ötlet. Még kiegészíteném egy lehetőséggel. Ez a vízvető léc, amit a fal, és a mosogatópult találkozásához szoktak tenni.
Ez sem drágább mint egy sziló, és dekoratívabb. Egyébként a fő bajt, én is a kifolyócső hosszában látom. Nem emlékszem mennyiért, de néhány éve vettem, kb 10 cm.-rel hosszabbat, hasonló gondok megoldására.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!