Újrafesteném a panel ablakokat mivel lássak neki az előkészítésnek?
Télen? Gondold át. Majd a tavaszi nap első sugaraikor.
Elég nagy meló. Igen, ha fa ablak, akkor nyugodtan mosd át kromofággal, száradás, csiszolás, faglettelés, pácolás, alapozó, festék.
Igen meg kell csiszolni, mert különben nem fog jól záródni a sok festékréteg miatt és le is fog jönni róla a festék...majd alapozó, festés..
De szerintem ne télen állj neki.
Szia!
Mindenképpen csiszold meg először!! Utána fa glettel spaklivak golgozd össze a repedéseker, hézagokat. A nagyságtól függőenlehet hogy nem elég 1 réteg, mert száradás közben zsugorodik. utána ezt is csiszold meg! Trinát univerzális alapozóval ken le, aztán 1 réteg zománc festék elég. De persze mindez atól függ, hogy mennyire rossz állapotban van az ablak. Festő vagyok.
a kérdező vagyok, köszi mindenkinek a válaszokat.
A télen - nemtélen dolog nem opcionális, a lakás ki van adva, és most lesz idő lakó csere alatt a festésre. Ha lehetne nem télen csinálnám, de nincs más választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!