Szigetelted már a strangokat a fürdőben panel lakásban? Mit tegyek S O S?
Valami rés nyílhatott a fürdőszobában a pozdorjafal mögött a strangoknál,mert szó szerint fúj a szél a lakásban és most hogy így lehűlt az idő,az összes meleget kiviszi,nagyon hideg van a lakásban!
Mit tegyek?Bontsam le a pozdorjafalat és purhabbal töltsem ki a cső mellett ahogy kijön a födémből?
Így nem maradthat,mert nagyon hideg van!
Tavaly nem volt ez a jelenség és annyira jó volt a szigetelés hogy kb 2 x kellett bekapcsolni a radiátort egész télen!
Most meg maxon megy és jéghideg van otthon!
Erről írnál kicsit bővebben kérlek?
Rájöttem,nem nagyon bontanám le azt az ezeréves farostlemez falat,mert mögötte állati nagy mocsok lehet,meg ugye kádszegély is arra van ráragasztva stb.
Most azon gondolkodtam hogy a farostlemez réseit purhabbal kinyomom.. elég cigány megoldás de hátha jó lesz!
A strang-födém szigetelés az a ház költsége lenne?
De azt ki állapítja meg hogy az-e a hiba?
A gondnok szerint simán a szellőzőből jön a huzat,ami szintén ott fut,de EDDIG nem volt ilyen gond,csak miután az alattam lakó fürdőt újított fel most....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!