A kínai pillanatragasztókat hány fok fölött lehet használni?
Figyelt kérdés
Esőcsatornát akarom csepegésmentesíteni, de ehhez kell egy hét száraz idő, és lehet, hogy akkorra már nem nagyon lesz fagypont fölött a hőmérséklet.
Írnak olyasmiket a neten, hogy mondjuk -40 és +80 között működik, de ez szerintem nem a felhasználásra vonatkozik, hanem ezen határok között nem megy tönkre a ragasztás.
2012. nov. 3. 23:20
1/4 anonim válasza:
Felejtsd el a pillanatragasztót, alkalmatlan erre. Vegyél szilikon tömítőt, kinyomópisztollyal tudod használni. 5 °C felett használható, elég ha egy nap nem esős, csak szárazra törlöd a csatornát. Utána mínuszokban is rugalmas marad, ellentétben a pillanat ragsztóval, ami törik.
2/4 anonim válasza:
A pillanatragyasztó nem alkalmas erre.
Jobb és talán takarékosabb is a tubusos FBS ragasztó, tömítő:
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg, olvastam is erről, hogy pillanatragasztó törik. Az a kérdés, mennyire nagy a csatorna hőtágulása, mennyit mozog.
Az ilyen hagyományos tömítőket viszont nem tudom használni, mert nem tudom bejuttatni a tizedmilliméteres hézagokba. Azért gondoltam a pillanatragasztóra, mert annak olyan kicsi a viszkozitása, hogy befolyik.
2012. nov. 5. 05:17
4/4 anonim válasza:
Nem gond a bejuttatás sem, az ujjaddal bekened ahol csöpög. Én is szilikonnal kentem át az illesztéseket, és tökéletesen működik, immár 5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!