Gázzsámolyt vegyek vagy gázrezsót?
Figyelt kérdés
Főzőlap van a konyhában, ami nem képes akkora hőt adni, ami hirtelen sült ételekhez kell (wok, grilllapon sült cuccok, de még a panírozott kaják is csak szívják az olajat). Kéne valami nem túl drága megoldás nagyobb lánggal, amit az erkélyen tudnék használni. Mit javasoltok?2012. okt. 12. 17:05
1/2 anonim válasza:
én inkább megnézetném azt a lapot, mert ez nem normális
sült ételhez amúgy forró olaj kell, abba tesszük az ételt nem a hidegbe, és akkor nem szívja az olajat
ha erre nem képes a lap ott valami probléma van
ezt a gázos témát én nem eröltetném bérházban, de ha mindenáron kell a rezsó bőven elég oda
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez általános probléma főzőlapoknál, az a tapasztalatom, nem képes annyira felforrósítani a serpenyőt, mint a nagy láng a gáztűzhelyeknél.
2012. okt. 19. 11:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!