Szakemberek! Hogy lehetne lecsíszolni az ajtókeretet úgy, hogy ne legyen tiszta por minden? Nincs valami praktika? Porszívót probáltuk közben, nem túl jó.
Hm, hát az szerintem nem jó, mert házilag csinálja férjem és ő nem szakember.
Nincs olyan csiszoló ami kis felületre is befér és elszívója van?
Neten olvastam olyant, hogy deltacsiszoló, az vajon nem jó?
vannak különböző csiszolófejek egyes gépekre, de midnenhová azok sem érnek be, kézzel utána kell igazítani, és csak ezért megvenni egy gépet felesleges pénzköltés
egyszerűbb megoldás a hártyafólia, ami nem is drága, egyszerű használni
le kell vele takarni mindent, és festőszalaggal leragasztani, a végén óvatosan összehajtani, hogy a tiszta fele legyen kívül
ez sem 100%-os, de még mindig olcsóbb és egyszerűbb
azt pedig el kell fogadni, hogy a csiszolás porral jár, festés után úgyis ráfér a takarítás a lakásra
Hőlégfúvóval és háromélű kaparóval le lehet szedni a régi festéket akár a fáig is, de akkor is kel csiszolni, meg büdös is lesz!
Készítsetek sátrat az ajtó köré takarófóliából az segít, de akkor is fog kijutni por!
A takarítást nem ússzátok meg sehogy sem!
Köszi szépen a tanácsokat!
Persze, tudom, hogy takarítani kell utána, de legalább nem annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!