Medált szeretnék csinálni nyakláncra ezekből az üvegekből. Hol árulnak még ilyen kis palackokat?
Figyelt kérdés
Ilyen palackot szeretnél rendelni netről, csak esetleg olyan oldalról, ahol olcsóbb a szállítási díj... :/
2012. szept. 22. 21:34
1/8 anonim válasza:
Ez egy sima 10 mm*24 mm-es üvegcse! Orvosi, 1 ml injekció szokott benne lenni, a kórházakban százszámra lökik a szemétbe!
Nem véletlen, hogy itt is parafadugó nélkül árulják!
Ha van ismerősöd az egészségügyben, akkor rajta keresztül tudsz szerezni!
2/8 anonim válasza:
Itt is van hasonló, 1 db-ot is lehet venni:
4/8 nevem-senki válasza:
Légyszi, linkelj nekem képet a làncról! Kívàncsi vagyok! köszönöm!
5/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy a láncról? Egy sima nyakláncra szeretném tenni.
2012. szept. 23. 11:46
6/8 nevem-senki válasza:
Ja, így már értem. Az elkészült láncról szerettem volna képet. Azt hittem, h valami különleges technikával készült darabról van szó.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, itt nem a láncon volt a lényeg, hanem azon, hogy honnan tudok ilyen palackokat szerezni.
2012. szept. 24. 16:56
8/8 nevem-senki válasza:
Persze, ez számomra teljesen egyértelmű és világos, h itt kizárólag a te kérdésedre lehet csak válaszolni. Az, hogy èrdeklődtem az elkészült nyaklánc kèpéről, nem lènyeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!