Gipsz öntéséhez szeretnék szilikon öntőformát csinálni, de miniatűr dologról van szó. Hol lehet a legkisebb kiszerelésbe szilikont kapni hozzá?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 08:33
1/6 fúróferkó válasza:
Minden boltban ,ahol festék,tömítő,ragasztó féléket árulnak.
A legkisebb a kb. fogkrémtubus vagy kisebb nagyságú tubus.Ecetsavas tömítő, ragasztó vagy ilyesmi van ráírva.
2/6 A kérdező kommentje:
már elnézést de szerintem összekevered a szilikonokat, amit te írsz az nem öntőmintához/szobrászathoz használt szilikon
2012. szept. 5. 10:49
3/6 anonim válasza:
Szilintex kft. Duo-rub kétkomponensű szilikongumi a termék neve.Kimondottan arra célra van,amire neked kell.
www.szilintex.hu
4/6 A kérdező kommentje:
én tudom hogy van, sok helyen gyártanak hasonlót, amit kérdeztem az az, hogy hol lehet a legkisebb kiszerelésben kapni?
2012. szept. 5. 13:52
5/6 fúróferkó válasza:
Az első vagyok.
Nem keverek semmit.Tudom,hogy van speciális ,direkt célra forgalmazott termékek.
Én is csináltam öntőformát gipszhez,fürdőszobai tükör keretezéshez gipszelemeket "gyártottam".
A negatív mintát mezei ,építőipari sziloplast tubusból nyomtam.
6/6 anonim válasza:
Azért írtam elérhetőséget az adott termékre, mert akkor rá tudsz keresni,rosszabb esetben telefon és megkérdezed. Sajnos hol és milyen kiszerelésekben lehet vásárolni, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!