Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » S. O. S. Elrontott csempeszili...

S. O. S. Elrontott csempeszilikonozást mivel tudnám eltávolítani?

Figyelt kérdés

A fürdőkád szélénél nagyon csúnya volt a fúga.

Tegnap vittem fel egy réteget, elég gáz lett, ma pedig a második réteget, de ez se sikerült sokkal jobban, fölleg hogy alig volt egy pici szilikon a tubusban.

Szóval elkezdtem leszedegetni az egészet, van valami szer, ami gyorsan oldja?

2012. jún. 24. 13:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Azért kellene gyorsan valami ötlet, mert ez csak albérlet és du jön lakótársam, ne lássa már hogy mit bénáztam:(
2012. jún. 24. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Kis kezed. Nagyját pengével szépen leszeded, a a maradékot meg [link]
2012. jún. 24. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Zsilettpenge.
2012. jún. 24. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

fuga helyett szilikonoztál? kicsit se vagy hülye :D

lidl van a közeledben? az elmúlt hetekben volt náluk szilikoneltávolító lötty...de ha obi/praktiker/baumax stb van, ott is van...

de amúgy tényleg zsilettpenge ;)

2012. jún. 24. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:

hát tudom hülyeség volt, de egy lánytól mit vártok ilyen téren:D apu is mondta, hogy hagyjam a francba, fölleg h úgyis nemsokára elköltözök, de akkor is annyira csúnya:(

kés amúgy bejött, nagyjából lejött az egész:(

2012. jún. 24. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

A kád széléhez is jó a szilikon, csak meg kell tudni csinálni! Javaslom hogy benyomás után fújd le vízzel és húzd le egy jégkrémpálcával!

Üdv.

2012. jún. 24. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
16%

#4. vagyok és én is nő, ettől függetlenül el tudom olvasni a szilikon tubusát, és eddig még sikerült a szilikont úgy felkenni, ahogy kellett ;) - ehhez nem kell pasinak születni

előző válaszoló, fuga helyett nem rakunk szilikont..ha randa a fuga, akkor kicseréljük és utána lehet szilikont felvinni a kád szélére ;)

2012. jún. 24. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

#7!

Minden olyan helyre ahol a hőtágulás megköveteli, oda szilikont kell rakni, legyen az kádszéle vagy dilatációs hézag!

2012. jún. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!