S. O. S. Elrontott csempeszilikonozást mivel tudnám eltávolítani?
A fürdőkád szélénél nagyon csúnya volt a fúga.
Tegnap vittem fel egy réteget, elég gáz lett, ma pedig a második réteget, de ez se sikerült sokkal jobban, fölleg hogy alig volt egy pici szilikon a tubusban.
Szóval elkezdtem leszedegetni az egészet, van valami szer, ami gyorsan oldja?
fuga helyett szilikonoztál? kicsit se vagy hülye :D
lidl van a közeledben? az elmúlt hetekben volt náluk szilikoneltávolító lötty...de ha obi/praktiker/baumax stb van, ott is van...
de amúgy tényleg zsilettpenge ;)
hát tudom hülyeség volt, de egy lánytól mit vártok ilyen téren:D apu is mondta, hogy hagyjam a francba, fölleg h úgyis nemsokára elköltözök, de akkor is annyira csúnya:(
kés amúgy bejött, nagyjából lejött az egész:(
A kád széléhez is jó a szilikon, csak meg kell tudni csinálni! Javaslom hogy benyomás után fújd le vízzel és húzd le egy jégkrémpálcával!
Üdv.
#4. vagyok és én is nő, ettől függetlenül el tudom olvasni a szilikon tubusát, és eddig még sikerült a szilikont úgy felkenni, ahogy kellett ;) - ehhez nem kell pasinak születni
előző válaszoló, fuga helyett nem rakunk szilikont..ha randa a fuga, akkor kicseréljük és utána lehet szilikont felvinni a kád szélére ;)
#7!
Minden olyan helyre ahol a hőtágulás megköveteli, oda szilikont kell rakni, legyen az kádszéle vagy dilatációs hézag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!