Szobafestés "házilag"?
Figyelt kérdés
frissen glettelt falunk van,elméletben úgy képzelem,hogy először alapozót hengerezek fel,majd valami színt rá!gyakorlattól tartok egy kicsit,hogy fog összejönni!tapasztalatok,tippek,tanácsok?mire figyeljek?úgy terveztem,hogy a mennyezet alá kb.10cm-re tennék szegélyt(ami elvál.az oldalfalat a mennyezettől) csak nem tudom,h festés elött vagy után kell felragasztani és mivel tudom kimérni a helyet?vízmértékkel?2012. aug. 30. 16:20
11/11 A kérdező kommentje:
Hát igen!én is jobban szeretném a színeket,mintákat kiválasztani aztán csak fizetni visszamenni!de sajnos anyagi korlátjaim vannak és úgy látom nem vagyok egyedül ezzel!egyébként egy kis szobán,világos színnel tervezek gyakorolni!:)köszönöm a tippeket,ötleteket,hozzászólásokat mégegyszer!
2012. aug. 31. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!