Milyen árakban mozog a tetó csere?
Figyelt kérdés
nem rég lett megcsináltatva kb 3 éve de a hülye munkások a tető gerendát félbe vágták.az első évben még szép egyenes volt a tető gerince voszont a 2dik évben eldeformálodott.most már ráférne egy csere.2009. júl. 26. 19:08
1/6 anonim válasza:
Ács vagyok.Hol van helyileg ez a tető?Mekkora?Küldhetek árajánlatot ha gondolod.
2/6 anonim válasza:
az ár függhet attól hogy teljes szerkezet cserére van szükség,vagy anélkül is javítható.
3/6 A kérdező kommentje:
az első rész kb ez az a kupolás 10x10 a hátsó rész 16x10 itt meg folyosos és egy hátsó konyha
2009. júl. 26. 20:26
4/6 anonim válasza:
Nem biztos hogy teljes tetőcserére van szükség,ezt látatlanban nem lehet eldönteni.Én Bács-Kiskun megyei vagyok,de eljárok messzebbre is,ha hívnak.Nem írtad hogy hol van ez a tető,így nehéz árajánlatot adni.
5/6 A kérdező kommentje:
balatonlelle
2009. júl. 27. 15:39
6/6 anonim válasza:
Siófokon dolgoztunk már,úgyhogy járunk arra is,ha komolyan érdekel.Én a tetőátrakást 1900-2200 ft/négyzetméter áron csinálom,kúpozást 1000ft/méter.Bádogos is vagyok,úgyhogy minden lemezmunkát is elvégzünk(borítások,ereszcsatorna,kéményszegély stb.),ha kérik,nem kell utánunk még bádogost is hívni.Panasz nem szokott ránk lenni,elégedettek szoktak lenni az ügyfeleim.Egyéni vállalkozó vagyok,tehát számlát tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!