Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen árakban mozog a tetó...

Milyen árakban mozog a tetó csere?

Figyelt kérdés
nem rég lett megcsináltatva kb 3 éve de a hülye munkások a tető gerendát félbe vágták.az első évben még szép egyenes volt a tető gerince voszont a 2dik évben eldeformálodott.most már ráférne egy csere.
2009. júl. 26. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ács vagyok.Hol van helyileg ez a tető?Mekkora?Küldhetek árajánlatot ha gondolod.
2009. júl. 26. 19:29
 2/6 anonim válasza:
az ár függhet attól hogy teljes szerkezet cserére van szükség,vagy anélkül is javítható.
2009. júl. 26. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
az első rész kb ez az a kupolás 10x10 a hátsó rész 16x10 itt meg folyosos és egy hátsó konyha
2009. júl. 26. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy teljes tetőcserére van szükség,ezt látatlanban nem lehet eldönteni.Én Bács-Kiskun megyei vagyok,de eljárok messzebbre is,ha hívnak.Nem írtad hogy hol van ez a tető,így nehéz árajánlatot adni.
2009. júl. 26. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
balatonlelle
2009. júl. 27. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Siófokon dolgoztunk már,úgyhogy járunk arra is,ha komolyan érdekel.Én a tetőátrakást 1900-2200 ft/négyzetméter áron csinálom,kúpozást 1000ft/méter.Bádogos is vagyok,úgyhogy minden lemezmunkát is elvégzünk(borítások,ereszcsatorna,kéményszegély stb.),ha kérik,nem kell utánunk még bádogost is hívni.Panasz nem szokott ránk lenni,elégedettek szoktak lenni az ügyfeleim.Egyéni vállalkozó vagyok,tehát számlát tudok adni.
2009. júl. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!