Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a tesco-ban kapható fal festékekkel?

Figyelt kérdés
még holnap akciós a tesco-ban a festék.az ára,mennyisége a festékboltihoz hasonlítva nagyon kedvező csak a minőségében nem bízok!Tapasztalatok?

2012. aug. 21. 14:15
 1/6 anonim válasza:
100%
A Trinát márkájú az ami jó :) én olyat vettem a tescoba azzal festettem le az ablakokat,ajtókat és hibátlan :)
2012. aug. 21. 15:26
 2/6 anonim válasza:
100%

jaj meg ne vedd!

a tesco diszperzit festék az borzalmasan rossz,nem takar,nem fehér,vizes sz.r az egész!

ezt vegyed,a legjobban takar,de keverd össze az egészet rendesen!16 literes,én a felét kiöntöm,és 2 liter vízzel szoktam hígítani,az még jó sűrű és jól takar!

[link]

2012. aug. 21. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bevált a tescos mi mindig avval meszelünk..és az ára is pont jó.
2012. aug. 21. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,de én a hobbi decor?(talán ez az)színes festékeken hezitálok...
2012. aug. 21. 22:09
 5/6 anonim válasza:
Inkább menj be egy fesékboltba és hasonló áron veszel Polifarbe festéket! Az tutti takar az is színe ami kell. Könnyű használn.... stb és nem annyival drágább mint amennyivel jobb!!!
2012. aug. 24. 16:30
 6/6 anonim válasza:
A szüleim most festették le a falakat azzal a hobbidekorral, azt hiszem tégla színűvel és nagyon szép színe lett! Szerintem te is beszerezhetsz egy olyat.
2012. aug. 31. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!