Ablakot szeretnék cseréltetni Budapesten. Tudtok valakit ajánlani? Olcsó de jó minőségű ablakokat szaretnék műanyagban gondolkodom, sok rém történetet halottam:D tapasztalatok?
Figyelt kérdés
#ablak csere Budapesten
2012. júl. 29. 00:00
1/5 anonim válasza:
Van a Lyoness törzsvásárlói rendszer, az egy ilyen ajánlói rendszer: akivel sok baj van, kiteszik, tehát csak akiről jó vélemény van, az van benne. Ha találsz ott ablakcserélőt, akkor be is léptethetlek és akkor kapsz sok pénzt vissza.
2/5 anonim válasza:
Olyat válassz, aminek a keretében van szellőzőnyílás.
Ez egy rácsos valami, elzárod, vagy kinyitod és akkor van egy kis útja a levegőnek.
Ha nem ilyet veszel, és nem nyitogatod az ablakot sűrűn, akkor bepenészednek a falak.
3/5 anonim válasza:
Tavaly cseréltettem, nagyon szépek, erősek, nem penészedik semmi, beépített szellőzőkel.
Megbízható, korrekt cég, és magasan a legolcsóbb ajánlatot adták a környéken (kértem 5 helyről)
Itt: [link]
4/5 anonim válasza:
Nekünk a Palace Window Kft csinálta meg,
nagyon olcsón dolgoznak,3 nap alatt megcsinálták a 75 nm-es
lakást.
műanyagot kértünk,sokkal olcsóbb,és jól hangszigetel,
5/5 anonim válasza:
Áron Házzal csináltattok. Minden ok volt, ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!